Gå til indhold
Familien Lava Carlsen

Familien Lava Carlsen

Foto: Martin Gravgaard

Lokal i Aarhus

Familien Lava Carlsen bor i Aarhus-bydelen Risskov og elsker at have byen, skoven og særligt havet tæt på. Børnene Petra og Nor kan bruge timer i deres våddragter, mens de plasker, dykker og leger 10-20-30.

Når familien Lava Carlsen skal i skole, børnehave og på arbejde foregår turen altid på cykel. Det samme gælder, når de skal i Netto eller en tur i biografen. 

Familiens cykelglæde stammer fra faren Roar, som for cirka ti år siden faldt over et cykelmagasin i en butik i Berlin, og det kickstartede en lidenskabelig hobby. Til daglig har Roar sin gang i Mejlgade i Aarhus C, hvor han arbejder som fotograf. Han er gift med Jo, som er freelancejournalist og underviser på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og sammen har de Nor på 8 år og Petra på 5. 
 

Familien Lava Carlsen
Foto: Martin Gravgaard

Interesser

Familieliv, cykelferie, outdoor

Familien Lava Carlsens guide

Cykelferie i Søhøjlandet

"Efter en god nats søvn cyklede vi ud på cykelferiens længste tur – en varm og bakkefyldt en af slagsen. Allerede fra start fik vi sved på panden, og derfor var det med glade hvin, at vi ankom til Knudsø, hvor Petra og Nor kunne hoppe i vandet og blive kølet ned."

Læs hele familiens guide her

Share your moments with us: