Aarhus by

Vinterferie i Aarhus

Tag et par dage ud af kalenderen og nyd muligheden for lidt forkælelse, nærvær og romantik i en hyggelig storby i Danmark. 

Lyset vender tilbage, og trods kolde vintergrader er det forfriskende med vandreture i den smukke natur, besøg på attraktioner og shoppingture i den hyggelige midtby.

Se en guide til de bedste aktiviteter for børnefamilier i vinterferien.

ARoS i snelandskab
Vinter i Den Gamle By, Aarhus

Det er koldt udenfor - men ...

Aarhus har masser af skønne museer og attraktioner. Tag f.eks. en tur i Den Gamle By og træd ind i hverdagen, som den så ud i 1974, eller besøg Moesgaard Museum og tag på en rejse tilbage til bl.a. vikingetiden.

På ARoS Aarhus Kunstmuseum kan du gå en tur i den flotte regnbue Your rainbow panorama og måske se et sneklædt Aarhus. Og - i Musikhuset Aarhus er der altid både comedy, klassisk musik, teater og koncerter.

Forkæl dig selv i Spanien - i Aarhus

Giv immunforsvaret et tiltrængt boost i Badeanstalten Spanien. I Grossererbadet kan du blive forkælet med en omgang saunagus med varme slag med håndklæder, dufte med æteriske olier og fortællinger inspireret af årstiden.

Shopping i Aarhus

Gå på opdagelse i unikke butikker i charmerende sidegader, find ekskusivt design på Strøget og nyd de mange muligheder, byens stormagasiner byder på. Du finder det hele i Aarhus. Du kan også hvile fødderne undervejs og tage en pause på en af byens kaffebarer eller caféer.

Snevejr på taget af Moesgaard Museum, Aarhus
Vinter i Kaløvig Lystbådehavn udenfor Aarhus

Nyd den flotte natur

Er vejret til det, kan I også vælge at gå en rask tur ud på Aarhus Ø, hvor I finder ikoniske bygninger og moderne arkitektur. Isbjerget er her nok en af de mest markante bygninger i Aarhus.

En vintertur i skoven eller ved stranden giver en luft og frihed - hvor du rigtig kan mærke vinden bide i kinderne. Det er også her du hurtigt kan tage en dukkert f.eks. i Aarhus Havnebad. Har du lyst til mere - find joggingtøjet frem og løb en tur, alene eller sammen, gennem den skønne og smukke Marselisborg Skov langs Aarhusbugten.

Lækker mad - til en lækker pris

I Aarhus er der restauranter og spisesteder i alle afskygninger. Skal det være fransk, italiensk, ny nordisk eller sushi? Michelin-restaurant eller Street Food?

I vinterferien er der traditionen tro Aarhus Gastro Week og DinnerDays, hvor du kan få en stor gourmetoplevelse på nogle af byens bedste restauranter, som inviteter indenfor til en tre-retters menu fra kun kr. 210,-.

Tag videre ud i nattelivet eller drik et glas vin på Salling ROOFTOP, hvor du får en flot panoramudsigt over Aarhus.    

Sov godt i Aarhus

Det kan være svært at nå Aarhus på én dag, så hvorfor ikke lade forkælelsen vare lidt længere, og indlogere jer på et af byens mange hyggelige hoteller. Her er alt fra de små hyggelige familieejede til de topmoderne med internationale standarder. Vælg det sted, der passer til jer og få den perfekte base for jeres vinterferie i Aarhus.

Hygge hos Restaurant Langhoff og Juul i Aarhus

Se udvalgte restauranter her

Favorit hoteller i Aarhus

Se udvalgte hoteller her