Aarhus Ø vinter

Vinterophold i Aarhus

Foto: Roar Paaske

En miniferie, et weekendophold og en skøn vinterferie er noget, vi alle har på ønskelisten. Tag et par dage ud af kalenderen og nyd muligheden for lidt forkælelse, nærvær og romantik i den hyggelig storby, Aarhus.

Nyd et vinterophold i Aarhus

Lyset vender tilbage, og trods kolde vintergrader er det forfriskende med vandreture i den smukke natur, besøg på attraktioner og shoppingture i den hyggelige midtby.

Det er så koldt derude - men ...

Aarhus har et stort udvalg af skønne museer og attraktioner. Tag f.eks. en tur i Den Gamle By og træd ind i hverdagen, som den så ud i 1974, eller besøg Moesgaard Museum og tag på en rejse tilbage til bl.a. vikingetiden.

På ARoS Aarhus Kunstmuseum kan du gå en tur i den flotte regnbue Your rainbow panorama og måske se et sneklædt Aarhus. Og i Musikhuset Aarhus er der altid både comedy, klassisk musik, teater og koncerter.

Forkæl dig selv i Spanien - i Aarhus

Giv immunforsvaret et tiltrængt boost i Badeanstalten Spanien. I Grossererbadet kan du blive forkælet med en omgang saunagus med varme slag med håndklæder, dufte med æteriske olier og fortællinger inspireret af årstiden.

Shopping i Aarhus

Gå på opdagelse i unikke butikker i charmerende sidegader, find eksklusivt design på Strøget og nyd de mange muligheder, byens stormagasiner byder på. Du finder det hele i Aarhus.

Og husk at hvile fødderne undervejs og tag en pause på en af byens kaffebarer eller caféer.

Nyd den flotte natur

Er vejret til det, kan I også vælge at gå en rask tur ud på Aarhus Ø, hvor I finder ikoniske bygninger og moderne arkitektur. Isbjerget er her nok en af de mest markante og også international kendte bygninger i Aarhus.

En vintertur i skoven eller ved stranden giver en luft og frihed, hvor du rigtig kan mærke vinden bide i kinderne. Det er også her, du hurtigt kan tage en dukkert f.eks. i Aarhus Havnebad. Har du lyst til mere så find joggingtøjet frem og løb en tur, alene eller sammen, gennem den skønne og smukke Marselisborg Skov langs Aarhusbugten.

Lækker mad - til en lækker pris

I Aarhus er der restauranter og spisesteder i alle afskygninger. Skal det være fransk, italiensk, ny nordisk eller sushi? Michelin-restaurant eller Street Food?

I vinterferien er der traditionen tro Aarhus Gastro Week og DinnerDays, hvor du kan få en stor gourmetoplevelse på nogle af byens bedste restauranter, som inviterer indenfor til en tre-retters menu til en meget en favorabel pris.

Tag videre ud i nattelivet eller drik et glas vin på Salling ROOFTOP, hvor du får en flot panoramudsigt over Aarhus.    

Sov godt i Aarhus

Det kan være svært at nå Aarhus på én dag, så hvorfor ikke lade forkælelsen vare lidt længere, og indlogere jer på et af byens mange hyggelige hoteller. Her er alt fra de små hyggelige familieejede til de topmoderne med internationale standarder.

Vælg det sted, der passer til jer og få den perfekte base for jeres vinterferie i Aarhus.