VisitAarhus
Jul i Aarhus
Din guide til

Jul i Aarhus

Pige kigger ind af vindue i Den Gamle By

Find de bedste juleoplevelser i Aarhus

I julebyen Aarhus mødes gammeldags jul og traditioner med jul i en moderne storby. Julestemningen er drysset ud over byens kvarterer, og du kan lade dig forføre af fortryllende julelys, farverige julemarkeder, juleshopping og juleoplevelser for børn og voksne. Gå på opdagelse i vores juleunivers og find inspiration til din Jul i Aarhus.

Udendørs jul

Flere steder er det blevet til 'Udendørs jul'. Tjek derfor stedernes egne hjemmesider for seneste nyt, hvor du også kan følge med i de forskellige tiltag, der gøres, for at dit besøg skal blive så trygt som muligt.

Julegaven 2020: Aarhus!

Læg Aarhus under juletræet i år.

Hvad skal mandelgaven være i år? Adventsgaven? Og julegaven? Find hjælp og inspiration nedenfor.

Planlæg din julegave

Få en oversigt over de største begivenheder i Aarhus 2021.

HIGHLIGHTS I AARHUS

Julekalender: Smilet Lever

Find de 24 låger - og oplev Aarhus på ny

Hele december spreder vi smil på byens vinduer med en julekalender!

Hver dag mellem den 1. og 24. december åbner vi en ny låge i Smilet Lever julekalenderen. Under lågen gemmer sig et kunstværk, skabt af lokale kunstnere, som spreder juleglæde og smil til alle, som går forbi. Julekalenderen er placeret rundt i byen, på vinduerne i butikker, restauranter eller kulturhuse.

Find dagens låge

På Smilet Lever Facebookside vil du hver dag få en ledetråd, som leder til dagens låge. Her kan du også deltage i konkurrencer om gavekort til de forskellige butikker, restauranter og meget mere. Husk også at holde øje med de sjove Smilet Lever mundbind, der deles ud forskellige steder i byen. 

Juletips

Du kan læse om julens åbningstider her og se en oversigt over åbningstider for hoteller, restauranter og attraktioner her.