Jul på Strøget i Aarhus
Jul i Den Gamle By, Aarhus

Velkommen til Jul i Aarhus

I julebyen Aarhus mødes gammeldags jul og traditioner med jul i en moderne storby. Julestemningen er drysset ud over byens kvarterer, og du kan lade dig forføre af fortryllende julelys, farverige julemarkeder, juleshopping og juleoplevelser for børn og voksne. Gå på opdagelse i vores juleunivers og find inspiration til din Jul i Aarhus.

Jul i Den Gamle By

Oplev en nostalgisk rejse tilbage til julen i gamle dage og gå på opdagelse i de levende huse, hvor mænd og kvinder fortæller om julens traditioner. I Den Gamle By er der garanti for en stemningsfuld juleoplevelse med hestevogne, duftende juleboder og gyldne lanterner i gaderne.

Jul i Friheden

Se Tivoli Friheden forvandle sig til et eventyrligt juleland med nisser, julemænd og tusindvis af lys. Lad dig opsluge af julehygge og duften af julens lækkerier, når du vandrer gennem parken eller nyd det magiske syn af lys fra jorden eller til vejrs i en af forlystelserne.

Juleoplevelser i Aarhus

Tænding af strøgets stjernehimmel, smukke Luciaoptog, store juleattraktioner og koncerter - der er ingen tvivl om, at Aarhus er rig på juleoplevelser for hele familien. Bliv inspireret til dine bedste oplevelser i vores juleby og læs vores guide til juleaktiviteter med børn.

Julemarkeder i Aarhus

Når det er Jul i Aarhus, vrimler det med julemarkeder - fra det klassiske med julepynt og håndværk til de kreative med dansk design, keramik og kunst, jul på madmarkedet og ikke mindst de små gemte perler. Lad dig inspirere af vores guide til julemarkeder i Aarhus i 2020.

Julehygge og juleshopping

Traditionen tro sørger butikker og stormagasiner for at danne en smuk kulisse om din juleshopping. Aarhus er en juleby fuld af charmrende kvarterer, hvor der aldrig er langt til julehyggen på caféer, markeder og restauranter.

Klassisk dansk julefrokost i Aarhus

Julefrokosten er et socialt og kulinarisk samlingspunkt, og byens mange caféer og restauranter viser vej i de traditionelle julefrokostretter. Læs med her og find inspiration til hvor du skal smage på din Jul i Aarhus.

Mere jul med AarhusCARD

Med et AarhusCARD kan du opleve alt det, du kender Jul i Aarhus for. Kortet giver dig gratis entré   til attraktioner og museer, og du har mulighed for at benytte gratis offentlig transport. Giv også kortet i julegave til én, der elsker Aarhus.

Juleaktiviteter med børn

Foto: Photopop, VisitAarhus

Julekoncerter i Aarhus

Foto: Musikhuset