Forår i Mindeparken, Aarhus

Forår og påske i Aarhus

Nyd påsken i Aarhus - tag på en skøn forårsferie i Aarhus, der både byder på kultur, byliv, natur, shopping og gastronomi på højt niveau. Altsammen inden for gå-afstand. 

Aarhus har det hele. Et rigt kulturliv med museer i verdensklasse, masser af events og forestillinger, shopping og charmerende områder med hyggelige brostensbelagte gader, fortorvscaféer og gastronomi på højt niveau. Alting er inden for gå-afstand og byen ligger tæt på skov og strand. Mærk den helt særlige Aarhus-vibe, hyggen og romantikken, når foråret springer ud.

Se en guide over de bedste påskeaktiviteter for børn lige her.

Forår på Moesgaard Museum, Aarhus

Masser af kulturelle oplevelser i Aarhus

Aarhus har et rigt kulturliv og byder på mange spændende museer og attraktioner. Tag f.eks. en tur i Den Gamle By og træd ind i hverdagen, som den så ud i 1974 eller gå på opdagelse i museets mange udstillinger. På Moesgaard Museum kan du følge i fodsporene på vikingerne og komme helt tæt på både fortidens og nutidens mennesker. Nyd den flotte arkitektur på museet og gå en tur gennem den smukke skov ned til Moesgård Strand.

På ARoS Aarhus Kunstmuseum kan du gå på opdagelse i de forskellige udstillinger eller få et blik ud over Aarhus gennem regenbuens mange farver i den ikoniske regnbue Your rainbow panorama.

Du kan også tage en tur i Tivoli Friheden, hvor du både kan nyde en en god Fed Fredags koncert eller få sus i maven i parkens rutsjebaner og forlystelser. Tag også en smut forbi Musikhuset, hvor der både er comedy, klassisk musik, teater og koncerter.

Gratis med et AarhusCARD

Vær opmærksom på at du med et AarhusCARD får gratis adgang til en lang række museer og attraktioner i Aarhus, rabat på shopping og gratis transport med bus og letbane i hele Aarhus og region Midtjylland. 
Du kan købe dit AarhusCARD her.

Shopping på marked i Aarhus

Shopping i Aarhus

Tag på shopping i Aarhus og bliv inspireret. Gå på opdagelse i unikke butikker i charmerende sidegader, find eksklusivt design på Strøget og nyd de mange muligheder, byens stormagasiner byder på. Husk at hvile fødderne undervejs og tag en pause på en af byens kaffebarer. Du kan finde en oversigt over byens områder og kvarterer her. Vær opmærksom på at butikkerne holder lukket Skærtorsdag, Langfredag samt 1. og 2. påskedag.

Tips til de bedste markeder i Aarhus

I Aarhus er der rigtig mange markeder og loppemarkeder, hvor du kan finde gode genbrugsfund, tøj, lækre delikatesser, planter, design og fede ting til boligen. Gå på opdagelse blandt nyt og gammelt og gør et godt kup.

Par på gåtur i Risskov, Aarhus

Ud i naturen

I Aarhus har I rig mulighed for at komme ud i naturen, og I er altid tæt på skov og strand. Tag et par gode sko på og gå en lang tur langs vandet og nyd den friske luft og bølgeskvulp eller snør løbeskoene og løb en tur i en af de mange smukke skove og parker. Se kirsebærtræerne springe ud i Mindeparken og nyd foråret, der med sine lysegrønne farver melder sin ankomst.

Hygge på café i centrum af Aarhus

Tag ud at spise

I Aarhus er der restauranter og spisesteder i alle afskygninger, og det gastronomiske niveau er højt. Skal det være fransk, spansk eller italiensk? Gode bøffer eller sushi? Michelin-restaurant eller Street Food?

Især i Latinerkvarteret og langs Åboulevarden kan I mærke forårsstemningen på en af de mange caféer og restauranter med udendørsservering.

Nyd de lyse nætter i nattelivet i Aarhus

Når natten er ung

Tag videre ud i nattelivet, hvor Jægergårdsgade, Frederiksgade, Vestergade, Åen og Latinerkvarteret byder på hver sin charme. Du kan både finde fancy cocktailbarer, bodegaer, natklubber og hyggelige caféer. Bliv forført på et af byens mange spillesteder eller nyd en god koncert, film eller forestilling i Musikhuset eller i et af byens mange teatre. Mulighederne er mange, det er bare om at vælge.

I kan også slutte jeres dag af med et glas vin på Salling ROOFTOP, hvor du får en af byens flotteste panoramaudsigter over byens tage og de mest ikoniske bygninger i Aarhus.

Hotelovernatning i Aarhus

Sov godt i Aarhus

Det kan være svært at nå Aarhus på en enkelt dag, så lad fornøjelsen vare lidt længere og find det perfekte sted at overnatte. Der er både store lækre hoteller, romantiske hoteller med hyggelige værelser, kroer, Airbnb, bed & breakfasts og mulighed for at leje en lejlighed. Uanset hvad du er til, har du rig mulighed for at finde det helt rigtige sted at overnatte i Aarhus.

Rigtig god tur!