Børneaktiviteter i Tivoli Friheden i Aarhus

Aarhus for børn

Foto: Photopop, VisitAarhus

I Aarhus er der masser af familieoplevelser, hvor I kan nyde at være aktive sammen, hygge jer og rigtig have fokus på familien. Få sus i maven, se, prøv og rør ved fortiden, oplev nutiden og udforsk fremtiden - både inde og ude.

Tag f.eks. en tur i forlystelsesparken Tivoli Friheden, som har alt fra oplevelser til de mindste i hyggelige kroge til store rutsjebaner og frit fald for de største vovehalse. Prøv det selv - I vil ikke fortryde det.

Eller tag på museum, i legelande, kom helt tæt på dyrene, udfordre hinanden på klatrevæge, på trampoliner, i brætspil på Brætspilscaféer eller tag på en af de mange sjove legepladser, der findes i Aarhus.

Aktiviteter for hele familien

Dyr og naturoplevelser

Tag børnene med ud og ny naturen og kom tæt på dyr - både fra Danmark og fjerne lande.

Fart og action

Kan du lide action og fart?

Sjov og leg på museum

Sjov og spænding på museum

Indendørs sjov og aktivitet

Hop i Danmarks største trampolinpark, kør ræs i gokart, tag i Legelandet, tag del i et spil eller pjask i det dejlige vand i byens svømmehaller. Spil ...

Gratis oplevelser i Aarhus

Aarhus bugner af kulturelle oplevelser, og mange af dem er ganske gratis. Der er både aktiviteter, museer, koncerter og masser af oplevelser i naturen. Og husk, at alle museer i Aarhus har gratis adgang for børn og unge under 18 år.

Legepladser i Aarhus

Nyd en dag under åben himmel, og slip børnene fri på en af Aarhus' mange sjove, lidt vilde og udfordrende legepladser. Herunder kan du få en lille forsmag på, hvad der venter børn og barnlige sjæle på byens legepladser.