Et smukt vinterlandskab ved Væksthusene i Botanisk Have

Vinterferie i Aarhus

Foto: Science Museerne
Begivenheder
Begivenheder
Nyd en fantastisk vinterferie i Aarhus, hvor der i ferien ekstra mange aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Byens mange museer, teatre og musikscener byder på rigtig mange spændende og sjove aktiviteter for hele familien. Nedenfor kan du læse nogle af aktiviteterne for vinterferien 2020. 
Adresse

Aarhus

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:info@visitaarhus.com

Telefon:+45 87315010

Vinterferie i Aarhus

Fordyb dig i spændende udstillinger på byens mange museer eller læn dig tilbage i bløde sæder og bliv underholdt af en god forestilling. Du kan også finde skøjterne frem eller tage på kælketur på byens bedste bakker i Aarhus. Nedenfor kan du blive inspireret til, hvad du kan lave i din vinterferie i Aarhus.

Giv den gas på Danmarks største trampolinpark

Rush er Danmarks første og største trampolinpark med over 1700 sammenhængende kvadratmeter trampoliner. Her kan du spille høvdingebold, øve dig i spring og fri leg i freestyle-området eller prøve kræfter med ninja-banen. Sikkerheden er helt i top, og der er aktiviteter for alle uanset niveau. Rush giver familiens krudtugler masser af fart over feltet.

eXtremeChallenge for Rumhelte på Steno Museet

Test dig selv i Xtreme verdener. Har du, hvad der skal til? Tag familie og venner med på spændende astro-udfordringer i vinterferien 2020 på Steno Museet. Bliv en ægte Rumhelt! Der er gratis adgang for børn under 18 år.

Tag på besøg i Den Gamle By

Den Gamle By byder indenfor i hyggens tegn for hele familien. I Den Gamle By kan du møde mennesker, der forestiller at leve i slutningen af 1800-tallet, i 1927 og i 1974. Gå selv på oplevelse i de mange huse og udstillinger.

ARoS for børn

I vinterferien står den på mental fitness for hele familien med masser af aktiviteter for de små grå til store som små. I kan blandt andet dyrke maleri-fægtning og længde-tegning og selvfølgelig gå på opdagelse i de mange udstillinger. Eller hvad med en tur rundt i regnbuen, hvor du kan se Aarhus fra toppen gennem de flotte farver i Your rainbow panorama?

Moesgaard Museum

Vinterferien er en rigtig god anledning til at besøge Moesgaard Museum, der altid er en stor oplevelse for både store og små. Hvis sneen falder, kan du prøve Aarhus’ helt unikke kælkebakke, nemlig taget på Moesgaard Museum.

Skatteøen i Musikhuset

Alle tiders eventyrlige skattejagt spillede for fulde huse i 2010 og 2015, og nu sender Folketeateret endnu en gang Skatteøen til Musikhuset Aarhus med et helt nyt cast. Glæd dig til et forrygende eventyr for hele familien i den første weekend i vinterferien.

Kvindemuseet

Brug en eftermiddag på at udforske Kvindemuseets spændende udstillinger, hvor du blandt andet kan gå på opdagelse i pigernes og drengenes historier igennem 100 år. Kvindemuseet har også en fin café, hvor I kan afslutte besøget med en kop varm chokolade med flødeskum, inden I bevæger jer ud i kulden igen.

Kælkebakker i Aarhus

Pak dig godt ind, find kælken frem og sus ned af byens bedste bakker.

Væksthusene i Botanisk Have

Har I brug for en pause fra sne og slud? I Væksthusene i Botanisk Have kan hele familien gå på opdagelse efter lærerige historier om planter og blomster i husenes fire klimazoner. Den lille fyr "Spire Ib" hjælper de yngste i familien med at gå på opdagelse efter dyrespor og planter. 

Oplev Sigurds Danmarkshistorie

Den 15. og 16. februar kan hele familien opleve Sigurds Danmarkshistorie komme til live i Musikhuset Aarhus. I Sigurds vanlige humoristiske fortællestil og med masser af musik og sangnumre føres børn og voksne gennem hele vores forunderlige fælles historie.

Find skøjterne frem

Få farve i kinderne og vind i håret, mens du suser afsted over isen. Skøjtebanen er gratis at bruge, og hvis du ikke har dine egne skøjter, kan du leje et par for 45 kr.

Naturhistorisk Museum

På Naturhistorisk Museum kan du i vinterferien gå på opdagelse i naturens forunderlige verden. I vinterferien kan hele familien også gå på oplevelse i Vores Verden, som er en finurlig og kreativ udstilling om FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Andre aktiviteter

Mange af byens museer har særlige aktiviteter for børn og deres familier i vinterferien. Bliv inspireret til meget mere vinterferie i Aarhus her.

#vinterferie #visitaarhus #thisisaarhus

Adresse

Aarhus

8000 Aarhus C

Facilities

For børn

Vinterferie

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af