Cykelferie ved Silkeborgsøerne

Weekendophold i Aarhusregionen

Foto: Niclas Jessen

Oplev en enestående weekendoplevelse i Aarhusregionen. Uanset om du drømmer om en fortryllende storbyferie eller søger efter skønheden i uberørte naturområder, er Aarhusregionen det ultimative valg. 

Hvor vil du gerne på weekendophold?

Vælg mellem et fortryllende ophold i Aarhus, den charmerende Randers, den idylliske Viborg eller de betagende landskaber i Søhøjlandet og på Djursland.

Liste
Kort
Par og hygge på Aarhus Ø
Foto: Roar Paaske

Weekendophold i Aarhus

Der sker altid noget i Aarhus. Planlæg dit næste weekendophold efter en af byens fede musikfestivaler NorthSide eller SPOT, FOOD Festival eller Aarhus Festuge. Også Musikhuset Aarhus har et stort program med og dertil kommer byens mange skønne attraktioner og aktiviteter.

Læs mere
Afslapning i Water & Wellness i Randers
Foto: Water & Wellness

Weekendophold i Randers

Planlægger I et weekendophold eller en kærestetur, og nyder I at færdes i naturen og samtidig have adgang til hyggelig byliv, wellness og kultur? Ja, så vil Randers være et rigtig godt valg med helt perfekte muligheder for at kombinere afslappende spa og forkælelse med natur og kultur.

Læs mere
Par på Skovgaard Museet i Viborg
Foto: Jesper Maagaard

Weekendophold i Viborg

Rejs tilbage i tiden for en stund. I Viborg kommer I helt tæt på historien i de charmerende middelaldergader og naturskønne områder. Her kommer I også tæt på gode mad-, kultur- og kunstoplevelser. Og selvfølgelig på hinanden.

Læs mere
Par på Himmelbjerget i Søhøjlandet
Foto: Jeppe Svendsen

Weekendophold i Søhøjlandet

Frigør en forlænget weekend i din kalender og tag kæresten med på tur til Søhøjlandet i Aarhusregionen. Området er perfekt for jer, der ønsker at kombinere aktiviteter i naturen med historisk sightseeing.

Læs mere

Weekendophold på Djursland

Lad roen sænke sig og nyd et weekendophold på Djursland. Her kan du og din kæreste opleve en skøn kombination af klassiske kystbyer og gamle købstæder. Nyd den smukke romantiske by Ebeltoft og udforsk byens glasmuseum, verdens længste træskib og hyggelige lokalhistoriske museer.

Læs mere

Find mere inspiration til Aarhusregionen

Djurs sommerland

De bedste oplevelser

Tips til bedste attraktioner, aktiviteter, events ...

Familie på tur i Ebeltoft på Djursland

Byer og steder

Aarhus, Djursland, Randers, Viborg, Silkeborg ...

Jon Edlund - din lokale guide i Aarhus

Din lokale guide

De bedste lokale anbefalinger

Sommerhus på Djursland

Ferie og helligdage