Flyers i Randers

Lokale stemmer skal sælge Aarhusregionen overfor gæsterne

19.2.2024
Foto: VisitAarhus

De lokale stemmer er de bedste til at sælge vores område. Det er tanken bag en ny markedsføringskampagne, som skal få endnu flere danskere til at besøge Aarhusregionen.

Er du stemmen bag vores næste radiospot? Sådan lyder overskriften på plakater, flyere og andet, som VisitAarhus er i gang med at gøre synligt i hele destinationen. Målet er at få lokale til at ringe ind og indtale en telefonsvarerbesked med deres bedste anbefalinger til oplevelser, som kan overbevise flere gæster til at besøge området. 

Herefter bliver der udvalgt en stemme per område, og de udvalgte stemmer kommer til at blive afspillet i radioer og på Spotify over hele landet. Forhåbentlig kan det være med til at få endnu flere danske turister til at besøge Aarhusregionen.

”Der er ingen der er bedre til at sælge lokalområdet, end de lokale selv. Derfor håber vi også, at vi med det her lidt anderledes greb, kan få mulige gæster i hele Danmark til at spidse ører og tænke, at Aarhusregionen lyder som et spændende sted at besøge,” siger direktør i VisitAarhus Pia Lange Christensen.

Læs op eller kom med dine egne anbefalinger

Rundt i bybilledet i Randers, Grenaa, Ebeltoft, Aarhus, Viborg og Silkeborg kan man støde på plakater eller flyere fra VisitAarhus, hvor der står en vejledning til, hvad man skal gøre, for at være med i kampagnen. Man bliver taget kærligt i hånden og får et forslag til en besked, som man kan indtale. Eller man kan være kreativ og anbefale lige præcis de oplevelser, man selv elsker allermest ved sit område. 

”Vi er meget spændte på, hvordan det her bliver modtaget rundt i Aarhusregionen. Vi håber, at folk er klar på at lege med, så vi kan få nogle rigtig gode beskeder sendt rundt i landet. Og så glæder jeg mig også til at høre, hvor kreative beskederne bliver,” siger Johan Friis Bergholt, marketingchef i VisitAarhus.

En del af en kærlighedskampagne

De indtalte beskeder er en del af en større kampagne, som VisitAarhus skød i gang sidste år. Det overordnede mål med ”Your Local Love”, som kampagnen hedder, er at få besøgende fra ind- og udlandet til at forelske sig i Aarhusregionen som destination. 
Mens resten af kampagnen rammer lande som Norge, Tyskland og Holland, så vil de lokales telefonsvarerbeskeder kun blive brugt i Danmark. 

”Flere af VisitDenmarks undersøgelser viser, at danskerne, udover at hente inspiration til deres ferie ad digitale veje, primært vælger feriested på baggrund af personlige anbefalinger fra andre. Det er blandt andet derfor, at vi har valgt at bruge de lokales stemmer i denne kampagne, for at gøre anbefalingerne så autentiske som muligt”, siger Johan Friis Bergholt, marketingchef i VisitAarhus.

Hvis du vil deltage, så kan du finde mere info her:
https://www.visitaarhus.dk/indtalbesked