Udsigt over vandet fra Tre Høje på Djursland

Er du stemmen bag vores næste radiospot?

Foto: Daniel Villadsen

Der er ingen, der er bedre til at fortælle om alle de oplevelser, man finder i Aarhusregionen, end dig, der bor her. Derfor har vi brug for din hjælp til vores næste kampagne, for at få flere turister til at besøge os.

Hvis du har mod på at være med, skal du bare ringe op. Og så kan det være, at det netop er din stemme, som bliver brugt i kampagnen.

1) Ring til 31 27 11 27

2) Indtal besked

Indtal den besked nederst her på siden, der dækker dit område - eller find på din helt egen *anbefaling, som du indtaler i stedet.

Du kan ringe ind i perioden 17. februar - 4. marts 2024.

*Anbefalingen skal dække oplevelser i Aarhus, Favrskov, Randers, Silkeborg, Viborg eller Djursland.

Vilkår og betingelser

Du skal være fyldt 18 år for at kunne indtale en voicemail og dermed deltage i kampagnen under navnet Your Local Love.

Ved deltagelse i VisitAarhus’ kampagne Your Local Love, vil vi behandle dine personoplysninger. Du kan læse nærmere nedenfor om vores behandling af dine oplysninger i forbindelse med kampagnen Your Local Love.

Dataansvarlig

VisitAarhus (”vi” eller ”os”) er den juridiske enhed, der er dataansvarlig for de oplysninger, der behandles om dig. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi behandler dine personoplysninger i forbindelse med, at du har indtalt en voicemail til VisitAarhus’ kampagne Your Local Love. 

Formål og retsgrundlag

Når vi optager og opbevarer din voicemail, anvender vi din voicemail til markedsføringsformål i forbindelse med VisitAarhus’ kampagne Your Local Love. Det gør vi på baggrund af dit samtykke, som du afgiver ved at trykke 1 i telefonen, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke. Det kan du gøre ved at kontakte os på 44 12 71 69 eller nfm@visitsaarhus.com, og oplyse, at du ønsker at trække dit samtykke tilbage, samt hvilket telefonnummer du har ringet fra, da du efterlod din voicemail til kampagnen. 

I forbindelse med, at du har indtalt din voicemail, har du fået følgende samtykke-tekst oplyst: 

”Ved at indtale en voicemail deltager du i VisitAarhus’ kampagne Your Local Love. Din indtalte voicemail vil blive optaget og gemt med henblik på at kunne blive brugt i markedsføring af VisitAarhus i form af radiospots t.o.m. december 2024. 

Bemærk, at du skal være fyldt 18 år for at deltage. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. På vores hjemmeside visitaarhus.dk/indtalbesked, kan du læse hvordan, samt mere om vores behandling af dine personoplysninger.” 

Overladelse og videregivelse

Din voicemail vil blive behandlet af vores telefonisystemudbyder, HI3G DENMARK ApS (CVR 26123445) og vores mediebureau, Dentsu X (CVR 58227811). Begge parter er vores databehandlere og behandler således alene dine personoplysninger efter aftale med og instruks fra os. 

Opbevaringsperiode

Vi vil opbevare alle voicemails t.o.m. 31.12.2024, hvorefter den vil blive slettet. Det gælder både de voicemails, som bliver anvendt til radiospots i kampagnen, og de voicemails, som ikke anvendes.

Rettigheder

Som registreret har du følgende rettigheder ifølge databeskyttelsesforordningen: 

•    Ret til indsigt i dine personoplysninger 
•    Ret at kræve berigtigelse af oplysningerne, gøre indsigelse imod behandling, samt ret til sletning og begrænsning af behandlingen
•    Ret til at anmode om at modtage en kopi af dennes personoplysninger samt transmission af de personoplysninger, som du har givet os (dataportabilitet) 
•    Ret til at trække dit samtykke tilbage
•    Ret til at indgive en klage over behandlingen af dine personoplysninger til Datatilsynet: www.datatilsynet.dk

Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder overfor os, bedes du kontakte os på: nfm@visitaarhus.com

Eksempler på beskeder

Djursland

Strand på Djursland med blik til øen Hjelm

Foto:Roar Paaske

"Hej, det er mig. Jeg står og kigger ud over stranden. Og så kunne jeg ikke lade være med at tænke på dig. Måske er det måden solen lige spejler sig i det rolige vand - eller den bløde lyd af bølgerne. Det er så afslappende. Og så smukt. Jeg tror virkelig, du ville elske det her sted. Ses vi på Djursland?"

Silkeborg

På mountainbike langs med Gudenåen i Silkeborg

Foto:Michael Berg

"Hej, det er mig. Nu skal du høre; jeg er lige stået af cyklen midt i Danmarks Outdoor Hovedstad. Og så kom jeg til at tænke på dig. Mountainbikesporene er simpelthen for vilde! Og naturen er så smuk. Lige noget for dig. Ses vi i Silkeborg?"

Viborg

Viborg Domkirke set udefra

Foto:Frame & Work

"Hej, det er mig. Jeg står her i Viborg foran domkirken. Og så kom jeg til at tænke på dig. Jeg tror, du ville elske den historiske stemning, man kan mærke overalt her i byen. Du burde være her og opleve det selv. Ses vi i Viborg?"

Aarhus

Salling Rooftop

Foto:Farme and Work

"Hej, det er mig. Beklager, hvis der lige er lidt liv i baggrunden. Jeg står midt i Aarhus. Og du ved - der er bare altid gang i den her i byen! Kultur, spændende spisesteder og glade mennesker. Det er jo ikke uden grund, at man kalder os Smilets By. Og ja. Jeg stod da også lige og smilte, da jeg tænkte på dig. Jeg synes, du skulle komme på besøg. Ses vi i Aarhus?"

Randers

Houmeden i Randers

Foto:Jesper Maagaard

"Hej, det er mig. Jeg går ned ad Danmarks ældste gågade. På toppede brosten og kigger på smukke, gamle bindingsværkshuse. Var du her nu, ville jeg foreslå, at vi kunne dreje af og fortsætte til bunden af Storegade. Du skal nemlig ikke snydes for udmundingen af Gudenåen. Ses vi i Randers?"

Favrskov

Gudenåen

Foto:Bo Bozz Nørgaard

"Hej, det er mig. Jeg står lige her med min kano ved Gudenåen. Vejret er så fint - helt perfekt til en langsom tur på vandet. Og så tænkte jeg på dig. Du burde være her. Vi kunne begive os ud på en oplevelsestur sammen og måske starte ved Høj Stene, der er et af Nordeuropas største gravmonumenter fra jernalderen. Ses vi i Favrskov?"

Indtal din egen anbefaling

Shelter på Karpenhøj Naturcenter på Djursland
Foto: Daniel Villadsen

Forestil dig, at du står på det sted i dit område, som du elsker mest. Hvordan ville du beskrive det til en nær ven, når du ringer op og inviterer dem på besøg? Del den beskrivelse med os, når du ringer op. Og prøv at holde det kort og præcist – selvom vi ved, at det kan være svært at begrænse sig, når der er så mange fantastiske ting, vi gerne vil dele fra vores område. Afslut med ”Ses vi i [indsæt din by/dit område].

Kampagnen Your Local Love

Your Local Love er en markedsføringskampagne, som skal være med til at inspirere turister og gæster fra nær og fjern til at besøge de mange skønne steder i vores region, herunder Djursland, Randers, Favrskov, Silkeborg, Viborg og Aarhus.

Har du et yndlingssted, et must-see eller en skjult perle, du gerne vil fremhæve i dit område, kan du her hjælpe os og indtale en besked med dine bedste anbefalinger.

Tak, for din deltagelse
VisitAarhus