Gå til indhold
MTB gennem grandskov i Søhøjlandet

Find de bedste aktiviteter sammen med kæresten i Søhøjlandet

Foto: Claus Hilmar

Kender du din partners styrker og svagheder - og elsker I at være aktive sammen? Tag turen på mountainbike gennem skovene, bestig bjerge, find de bedste løberuter, eller prøv jeres  kræfter at i escape rooms og se, om I kan samarbejde om at finde ud af de mystiske rum.

Liste
Kort

Mountainbikeferie i Silkeborg, Danmarks outdoorhovedstad

Silkeborg, Danmarks outdoorhovedstad, er et mekka for outdooroplevelser – også for dig, der elsker mountainbike.  Find her de bedste MTB spor i Danmark.

Læs mere

Vandreruter og ture i Søhøjlandet

Kombinationen af gamle hedestrækninger, storslåede skove og det bakkede landskab samt de mange smukke søer, udgør tilsammen en helt unik naturoplevelse, som ikke kan fås andre steder end i Søhøjlandet.

Klatreparken Silkeborg
Foto: Klatreparken

Klatreparken Silkeborg

Er du klar på sjov, spænding og udfordring? Klatreparken Silkeborg byder på aktive oplevelser for alle aldre, og med seks forskellige baner i meget varierende højder er der garanti for morskab.

Læs mere
Escape Games
Foto: Escape Games

Escape Games

Escape Games, et af Jylands største Escape Rooms steder, ligger i Stilling tæt på Aarhus. Her har du mulighed for at træde ind i fysiske escape rooms, mobile escape rooms, voksne univers og sågar et h...

Læs mere

Fem løberuter til ferien i Søhøjlandet

Søhøjlandet byder på uanede muligheder for forskellige ruter, så det er svært at vælge mellem den store pallette af natur. Jeg giver et bud på markerede ruter, som er gode til trailløb, men som også sagtens kan bruges til vandreture.

Læs mere

Guide til kanoture i Silkeborg ved Line Wagener

Vil du ud at sejle i kano på Gudenåen, men ved ikke lige hvordan du får begyndt? Så kan du her få outdoor blogger Line Wageners bedste tips, gode råd og anbefalinger til, hvad du kan og skal være opmærksom på både før og under en tur på vandet. 

Læs mere
Bestig Himmelbjerget
Foto: VisitAarhus

Bestig Himmelbjerget

Bestig Himmelbjerget og oplev den storslået udsigt ud over Silkeborgsøerne og de smukke skove. Ruten starter ved foden af Himmelbjerget ved parkeringspladsen tæt på Hotel Julsø og gå gennem den smuk n...

Læs mere

Share your moments with us: