Gå til indhold
Øl fra Ebeltoft Gårdbryggeri på Djursland

Lokale smagsoplevelser på Djursland

Foto: Ebeltoft Gårdbryggeri

På Djursland kan du udforske lokale produkter hos gårdbutikken, på bryggeriet eller på de lokale restauranter. Nyd de lokale smagsoplevelser på en terrasse med udsigt over Kattegat, for foden af Mols Bjerge eller i en smuk, nordisk restaurant.

Liste
Kort

Galleri, vingård og gårdbutik Hylkegaard

Hylkegård er som taget ud af en Morten Korch-film og byder på mange oplevelser. Ved gården i Voldby er anlagt en vinmark med 1400 stokke af hvidvinsdruen Solaris. Med årene er der fine hvidvine i vent...

Læs mere
Ebeltoft Gårdbryggeri
Foto: Ebeltoft Gårdbryggeri

Ebeltoft Gårdbryggeri

Ebeltoft Gårdbryggeri er et lille familieejet bryggeri, der brygger sodavand og øl. De arbejder med de bedste råvarer, de kan finde, og de går meget op i de små detaljer i hver eneste bryg.

Læs mere

Høbjerg Gartneri, Gårdbutik & Café

Høbjerg er et rigtig hyggeligt og idyllisk sted med eget gartneri, gårdbutik og cafe.

Læs mere
Øer Gårdbutik
Foto: @michellefr0st

Øer Gårdbutik

Øer Gårdbutik sælger, blandt meget andet, kød, pølser, røgvarer, spegepølser og bacon fra Egåslagteren, som producerer alt fra bunden af.

Læs mere
Mols Kafferisteri
Foto: Mathilde Wester

Mols Kafferisteri

Mols Kafferisteri er et lille risteri, hvor de lægger vægt på at få det bedste frem i kaffebønnerne. Alle deres kaffer er valgt, fordi de kan lide duften og smagen.

Læs mere
Lokale smagsoplevelser i Meny Rønde
Foto: Destination Djursland

Lokale smagsoplevelser i Meny Rønde

Hos Meny Rønde kan du købe mange lokale specialiteter fra hele Djursland. Det er det eneste sted i Danmark, du kan købe skov-kvæg fra Nationalpark Mols Bjerge.

Læs mere
Koruplund Vingård og B&B
Foto: VisitAarhus, Djursland

Koruplund Vingård og B&B

Hvis du har lyst til et afbræk i hverdagen uden børn, er Koruplunds Vingård og B&B et perfekt sted. De tilbyder ophold for det modne par til at slappe af efter dagligdagens travlhed.

Læs mere
Restaurant Moment
Foto: Moment

Restaurant Moment

Som nabo til økolandsbyen Friland ligger Restaurant Moment, som med en helt specifik tilgang til råvarerne forsøger at give hver gæst den største smagsoplevelse, der kan opnås på baggrund af friske og...

Læs mere
Molskroen
Foto: RAISFOTO

Molskroen

Molskroen er kendt for sine gastronomiske traditioner og gode service. Det er dyder, som de værner om hver eneste dag, samtidig med forfiner de og udvikler deres måde at være restaurant og hotel på - ...

Læs mere

Se alle spisesteder på Djursland

Restaurant Moment på Djursland

Se alle spisesteder

Foto: Restaurant Moment

Share your moments with us: