Madmarkeder

Foto: Kasper Baarup Holmboe

Elsker du også mad? Så er Aarhus det helt rigtige sted for dig!

Ud over de mange restauranter og gourmetoplevelser, byen byder på, finder du også madmarkeder af høj kvalitet, når sulten eller lysten til gastronomisk inspiration melder sig. Nogle af markederne er faste, andre dukker op i ny og næ.

Liste
Kort
Aarhus Street Food
Foto: Aarhus Street Food

Aarhus Street Food

Aarhus Street Food er byens store madmarked, hvor du kan smage og nyde ægte street food mad og drikke fra mere end 30 nationale og internationale gadekøkkener og barer.

Læs mere
Markedshallen Nicolinehus
Foto: VisitAarhus

Markedshallen Nicolinehus

Markedshallen Nicolinehus er et madmarked på Aarhus Ø, hvor du kan gå på en gastronomisk opdagelse. Med mad fra hele verden kan du nyde alt fra dumplings og falafler til østers og smørrebrød.

Læs mere
Bazar Vest
Foto: Bazar Vest

Bazar Vest

I Bazar Vest møder du mange forskellige kulturer og gør din shoppingtur til en oplevelse i sig selv. Bazaren er et paradis for både gourmeten, den prisbevidste og den praktiske. Det eksotiske madmekka...

Læs mere
Ingerslevs Boulevard
Foto: Frame & Work

Ingerslevs Boulevard

Oplev sydlandsk stemning under åben himmel, og gør en god handel. Torvesalget på Ingerslevs Boulevard byder på friske varer, folkeliv og masser af stemning fra cirka 60 boder. Mange af produkterne er ...

Læs mere
Restaurant Bolværket
Foto: Mokajen - Randers Street Food

Restaurant Bolværket

Bolværket ligger midt i Randers i den gamle sukkerfabrik på Randers Havn. Her kan du få lækker mad og nyde den smukke udsigt til Randers Fjord og Tronholmparken.

Læs mere