Gå til indhold
©  Foto:

Shopping i Silkeborg

HandelSilkeborg er en forening for butikker i Silkeborg. Foreningen står bl.a. for arrangementer i midtbyen, såsom Late Night, børnebilletten, citytoget og juleudsmykningen.

Silkeborg byder i dag på alle typer af udvalgs- og dagligvarebutikker beliggende både i midtbyen samt i området omkring Borgergade og Center Nord. Her er shopping og oplevelsesmuligheder for hele familien og et rigt udvalg af caféer og restauranter med en masse lækkert på menukortet.

På Torvet i Silkeborg er der hver lørdag marked, hvor du bl.a. kan købe blomster, frugt, grøntsager, fisk, ost og honning m.m.

Sommeraktiviteter

Om sommeren kan du fx opleve Cirkussjov på torvet, teater-gåtur om historien bag Silkeborg, fortalt af Drewsen og gå på opdagelse rundt i byen og få en masse overraskelser med på vejen.

Du kan igen hoppe på citytoget og være med til Late Night i butikkerne. Der er særlige åbningstider i forbindelse med aktiviteter og begivenheder. Disse tider vil blive annonceret på HandelSilkeborgs hjemmeside: www.handelsilkeborg.dk 

#handelsilkeborg #visitsilkeborg #visitaarhusregionen

Share your moments with us: