©  Foto:

Shopping i Silkeborg

Oplev en skøn shoppingtur i de stemningsfulde butikker i Silkeborg, hvor du kan finde alt lige fra mode og tøj til sundhed, boligindretning, dansk design og kunsthåndværk. Uanset tidspunktet på året kan du nyde hyggelige aktiviteter i midtbyen og selvfølgelig deltage i begivenheder som Late Night, børnebilletter, citytoget og den smukke juleudsmykning.

I dag byder Silkeborg på et bredt udvalg af butikker, både inden for specialvarer og dagligvarer, der findes både i byens centrum og i områderne omkring Borgergade og Center Nord. Her er shoppingmuligheder og oplevelser for hele familien samt et rigt udvalg af caféer og restauranter med lækre menuer.

Hver lørdag afholdes der marked på Torvet i Silkeborg, hvor du kan købe alt fra blomster, frugt og grøntsager til fisk, ost og honning.

Om sommeren er der en række aktiviteter, herunder Cirkussjov på torvet, guidede teaterture med historier om Silkeborg fortalt af Drewsen, samt muligheder for at udforske byen og blive overrasket undervejs.

Du kan også hoppe ombord i bytoget og deltage i 'Late Night' i butikkerne. Der er særlige åbningstider i forbindelse med aktiviteter og begivenheder. Læs mere på www.handelsilkeborg.dk.

Se, hvad andre deler på Instagram

#handelsilkeborg #visitsilkeborg #visitaarhusregion