Gå til indhold
©  Foto:

Julehygge i Aarhusregionen

I november og december hviler der igen en særlig magi over Jyllands hovedstad Aarhus og hele Aarhusregionen. Her er julemarkeder, julekoncerter, julecikus og skønne juleoplevelser - og masser af gode idéer til årets bedste julegaver.

Træd ind i et væld af juleeventyr og oplevelser for både store og små, nyd julens musikalske højdepunkter og de mange muligheder for aktivitet både ude og inde - lige fra det traditionelle til det nye og moderne.

Jul i Aarhus

En sand stjernehimmel lyser Aarhus' strøg op og skaber en næsten magisk stemning - og byens butikker byder igen indenfor til juleshopping og dejlige og stemningsfyldte juleoplevelser.

Læs mere om julen i Aarhus her.

Jul i historiske Viborg

Kom til jul i Viborg og oplev den smukke historiske by i juleklæder. Nyd de mange julelys, skønne juletræer, livlige nisser og hyggelige og sjove juleaktiviteter!

Læs mere om Jul i Viborg.

Jul i hyggelige Randers

Til jul i Randers kan du både nyde duften af brændte mandler, drikke dejlig varm kakao og blive betaget af de spektakulære juledekorationer.

Læs mere om Jul i Randers.

Jul i Danmarks Outdoor Hovedstad Silkeborg

I Silkeborg er naturen i fokus, når julen indtager de gamle handelsgader, og der bliver pyntet med glimtende julelys og nisser.

Læs mere om Jul i Silkeborg her.

Jul på hele Djursland

Alle vegne på Djursland vrimler det med nisser og duften af jul breder sig i de hyggelige små gader. Nyd julestemningen hos attraktionerne på Djursland og deltag i sjove juleaktiviteter for hele familien.

Læs mere om Jul på Djursland her.

Julehygge i Skanderborg

I Skanderborg er der rig mulighed for både fordybelse og aktivitet i naturen men også hygge og gavekøb på en bytur til enten Skanderborg eller Ry, hvor du overalt vil kunne både smage, høre og dufte den dejlige jul.

Læs mere om Jul i Skanderborg her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#juliaarhus #visitaarhusregion #visitaarhus

Share your moments with us: