©  Foto:

Julehygge i Aarhusregionen

I november og december hviler der igen en særlig magi over Jyllands hovedstad Aarhus og hele Aarhusregionen. Her er julemarkeder, julekoncerter, julecikus og skønne juleoplevelser - og masser af gode idéer til årets bedste julegaver.

Træd ind i et væld af juleeventyr og oplevelser for både store og små, nyd julens musikalske højdepunkter og de mange muligheder for aktivitet både ude og inde - lige fra det traditionelle til det nye og moderne.

Jul i Aarhus

#juliaarhus

En sand stjernehimmel lyser Aarhus' strøg op og skaber en næsten magisk stemning - og byens butikker og de mange julemarkeder byder igen indenfor til juleshopping og dejlige og stemningsfyldte juleoplevelser.

Læs mere om julen i Aarhus her.

Jul i historiske Viborg

#juliviborg

Viborg er i 2023 udnævnt til Danmarks Juleby, og vil vil derfor kunne opleve den smukke historiske by i ekstraordinære smukke juleklæder. Overalt i byen kan du opleve og deltage i de hyggelige og sjove juleaktiviteter, nyde de smukke julelys, skønne juletræer, livlige nisser og smage de mange lækre julegodter.

Læs mere om Jul i Viborg.

Jul i hyggelige Randers

#juliranders

Til jul i Randers kan du både nyde duften af brændte mandler, drikke dejlig varm kakao og gløgg og blive betaget af de spektakulære juledekorationer.

Læs mere om Jul i Randers.

Jul i Danmarks Outdoor Hovedstad Silkeborg

#julisilkeborg

I Silkeborg er naturen i fokus, når julen indtager de gamle handelsgader, og der bliver pyntet med glimtende julelys og nisser.

Læs mere om Jul i Silkeborg her.

Jul på hele Djursland

#julpådjursland

Alle vegne på Djursland vrimler det med nisser og duften af jul breder sig i de hyggelige små gader. Nyd julestemningen hos attraktionerne på Djursland, som inviterer til mange sjove juleaktiviteter for hele familien.

Læs mere om Jul på Djursland her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitaarhusregion #visitaarhus