Juleshopping og julehygge i Viborg

Hyggelige julebyer i Aarhusregionen

Foto: Jesper Maagaard

Tag på juletur gennem hyggelige julebyer i Aarhusregionen. Aarhus, Randers, Viborg, Ebeltoft, Grenaa og Silkeborg - alle pyntet op til jul og med en duft af varm gløgg, kakao og brændte mandler kommer man hurtigt i julestemning - og finder måske årets bedste julegave netop her

Liste
Kort
Juleshopping i Vestergade i Aarhus
Foto: Photopop

Jul i Aarhus

Aarhus emmer af jul både i november og december måned. Julehyggen breder sig på julemarkeder, på strøget og i de hyggelige julepyntede butikker. Oplev den traditionsrige jul i Den Gamle By, tag til Jul i Friheden, lyt til skønne julekoncerter og lad den skønne julehygge brede sig.

Læs mere
Jul i gaderne i Randers
Foto: Jakob Lerche

Jul i Randers

Med de mange smukke glimtende julelys er Randers klar til at tage imod dig i denne søde juletid. Mærk julestemningen helt ned i maven, når du slentrer ned ad Danmarks ældste gågade, hvor byens butikker pakker julegaverne til dine kære ind for dig.

Læs mere
Jul i Viborg
Foto: Jesper Maagaard

Jul i Viborg

Julen har i mange år trukket gæster langvejs fra til den historiske by Viborg, der er en af Danmarks hyggeligste og smukkeste julebyer. Shopping, stemning og fællesskab går hånd i hånd under byens motto: Jul som i gamle dage – bare bedre.

Læs mere
Julemarked på Museum Jorn
Foto: Museum Jorn

Jul i Silkeborg

Nyd julehyggen og julestemningen i Silkeborg i hele december måned. Kom og shop gaver, nyd en kop varm kakao, gløgg eller kaffe og få røde kinder på et par gode traveture i den dejlige natur i det smukke Søhøjland.

Læs mere
Julehygge i Ebeltoft på Djursland
Foto: Jesper Maagaard

Jul i Grenaa og i Ebeltoft

Grenaa og Ebeltoft er Djurslands største byer. Ebeltoft med snørklede hyggelige gader og små kunsthåndværksbutikker og Grenaa, den hyggelige købstad med specialbutikker og fuld af overraskelser. Besøg de små hyggelige julemarkeder, eller nyd en bytur rundt i de julepyntede gader.

Læs mere