Catrine Høy Hansen - din lokale guide i Aarhus

Catrine Høy Hansen

Foto: Tania Nørgaard

Lokal i Aarhus

Catrine Høy Hansen er født og opvokset i Aarhus, og i dag bor hun lige midt i byens yngste bydel – Aarhus Ø . Et område i rivende udvikling, hvor kreativitet og en urban kultur spirer side om side med de moderne bygninger, der én efter én skyder op på den gamle havn.

Det er især stemningen i Aarhus, der tiltaler Catrine, som nyder at bo i en stor by, der ligger tæt på skov og vand. Og netop i vandet bruger Catrine meget af sin tid. For hun elsker at stå på wakeboard, der er en blanding mellem surfing, vandski og snowboarding. 

Til daglig arbejder Catrine med marketing for Fenix Outdoor Danmark/Fjällräven, og når hun har fri, bruger hun sit nærområde til at gå eller løbe en tur, stå på wakeboard – eller gå på jagt efter spændende madoplevelser. 

En af Catrines forcer er, at hun er rigtig god til at opsøge og nyde Aarhus’ mange muligheder. Hun ved derfor en hel masse om, hvad der gør en dag på Aarhus Ø til noget helt særligt. 

Catrine Høy Hansen - din lokale guide til Aarhus

Interesser

Wakeboarding, gåture, venindehygge, mad og vin og så er hun frivillig ved Kræftens Bekæmpelse.

Catrines guide

Øen i byen – en oplevelsesrig dag på Aarhus Ø

"Er du tidligt på farten, så gå gennem den arkitektoniske perle, Isbjerget. Herfra kommer du ud på østsiden af Aarhus Ø og kan nyde din mad, på en af bænkene på kajen – lige midt i morgensolens stråler."

Læs hele Catrines guide her