Juleforberedelser i Den Gamle By

Juleforberedelser i Aarhus

Foto: Den Gamle By

Noget af det bedste ved julen er de mange juletraditioner og hyggelige juleforberedelser. Der skal købes julegaver og gran, handles ind til julemaden, og der skal bages julekager og laves dekorationer. Vigtigst af alt skal julestemningen og roen findes frem, før vi rigtig kan nyde julen.

Julelækkerier og opskrifter fra Den Gamle By

For mange er julen forbundet med traditioner som julebag, hjemmelavede godter og hyggelig madlavning med familien. Få inspiration fra Den Gamle By til netop bagning af året julegodter - helt som vor bedstemor og oldemor gjorde. Du kan også kigge forbi hos bageren i Den Gamle By og få en forsmag på, hvilke julekager du skal bage i år.

Foto: Den Gamle By

Pynt dit juletræ som i gamle dage

Det er også i Den Gamle By du kan finde inspirationen til årets juletræ. Gå på opdagelse i historien om julen op gennem tiderne og se, hvordan pynten på juletræet så ud i 1800-tallet eller en tur op til 1974 og se, hvordan vi gjorde i 70'erne.

Foto: Den Gamle By

Julemarkeder

På byens julemarkeder kan du gøre de sidste juleforberedelser. Her finder du anden og flæskestegen til juleaften, gran til juledekorationer og julepynten til juletræet. Kom i julestemning til duften og smagen af julelækkerier som brændte mandler, gløgg og æbleskiver. 

Se byens julemarkeder her.

Foto: Photopop, VisitAarhus