Julehygge i Aarhus

I hele december måned hviler der igen en særlig magi over Jyllands hovedstad. Aarhus er indbegrebet af dansk jul - lige fra det traditionelle til det nye og moderne. 

Træd ind i et væld af juleeventyr og oplevelser for både store og små, nyd julens musikalske højdepunkter og ikke mindst de mange muligheder for aktivitet både ude og inde. En sand stjernehimmel lyser byens strøg op og skaber en næsten magisk stemning - og byens butikker byder igen indenfor til juleshopping og dejlige og stemningsfyldte juleoplevelser.

Jul i Den Gamle By

Jul i Den Gamle By er en stemningsfyldt rejse tilbage til den uspolerede jul, som vi husker den. Hvad fik drenge og piger i julegaver? Hvorfor fejrer vi jul? Hvordan bor nisserne? Få alt dette at vide, og oplev de mange juleudstillinger, butikker, markedsboder og arrangementer, hvor der venter store oplevelser for hele familien. Den Gamle By har sin egen rolige puls i juletiden, ikke mindst når mørket sænker sig over byen, og gaslygterne bliver tændt.

Jul i Friheden

Tag i pariserhjulet og nyd synet af det strålende juleland, når Tivoli Friheden forvandles til et magisk vinterlandskab med hyggelige boder og et imponerende 65 meter højt juletræ. I kan også møde julemanden og købe lækre julegodter i de mange lækre madboder, der leveres af Kødbyens mad og marked med deres velkendte streetfood-lækkerier.

Julen i Musikhuset Aarhus

Musikhuset Aarhus byder på store og små arrangementer med tilbud inden for alle genrer. Koncerter, teaterforestillinger, shows, ballet, klassik og rytmisk musik, musicals, opera og ballet, stand up og meget mere. Også familiens yngste kan glæde sig til at besøge Musikhuset Aarhus i december, hvor de kan se den sjove forestilling God jul, Cirkeline eller opleve det spændende Ramasjang Julemysterie - og mange flere hyggelige oplevelser.

Juleindkøb i boder og butikker

Und også dig selv en tur ned af strøget og nyd de julepyntede gader, stræder og udstillingsvinduer overalt i byen. Gå ikke glip af den store julegave Salling og det hyggelige latinerkvarter. Ikke langt fra centrum kan du også besøge en af Skandinaviens største bazarer, som giver en helt anderledes shoppingoplevelse. Her er tyrkiske og arabiske bagere, slagtere, orientalske butikker, caféer og restauranter, smykke- og gavebutikker og meget mere.

Gør et kup på et af de mange julemarkeder i byen

Tag familien under armen, og kom i julestemning på de hyggelige julemarkeder i Aarhus, hvor du kan gå på jagt efter sjove kravlenisser, unikke julegaver eller nyt pynt til juletræet. På mange af markederne er det også muligt at købe julegodter og andre spiselige lækkerier. Oplev også nogle af de små, lokale julemarkeder, hvor julehyggen fås både i pose og sæk.

Julekoncerter i Aarhus' kirker

Lad julefreden sænke sig i kirkens fredfyldte rum og nyd den fantastiske akustik, når kirkerne i Aarhus slår dørene op for en lang række julekoncerter, der både byder på soul, jazz, brass bands og rytmiske og klassiske korkoncerter.

Black Friday

I år er der Black Friday i Aarhus fra den 26. november, så du har god tid til at påbegynde dine juleindkøb.

Your rainbow panorama på toppen af ARoS

Und dig selv et kig ud over den pyntede juleby fra Your rainbow panorama på toppen af ARoS. Herfra kan du gennem regnbuens fantastiske farver se og opleve byens julepyntede og stemningsfyldte gader på en helt ny og farvestrålende måde.

Oplev meget mere jul på www.juleaarhus.dk

#juleshopping #juliaarhus #julemarked #visitaarhus