Gå til indhold
Molskroen ved Ebeltoft på Djursland

Kroer i Aarhusregionen

Foto: Molskroen

Er du til god gammeldags krohygge, hvor der serveres klassiske kroretter, eller har du mere lyst til at udforske store gourmet- og gastronomioplevelser i nye, moderne krorammer? Uanset hvad, er der en krooplevelse for dig i Aarhusregionen. 

Liste
Kort
Fladbro Kro, restaurant
Foto: Fladbro Kro

Fladbro Kro, restaurant

I restauranten på den historiske Fladbro Kro kan du nyde en lækker middag i idylliske omgivelser tæt på Gudenåen og cirka 10 min. fra Randers centrum.

Læs mere
Restaurant Molskroen
Foto: RAISFOTO

Restaurant Molskroen

Restaurant Molskroen er kendt for sine gastronomiske traditioner og fantastiske smagsoplevelser. Molskroen ligger tæt på Nationalpark Mols Bjerge og med en helt unikke udsigt til havet og direkte adga...

Læs mere
Ulstrup Kro
Foto: Ulstrup Kro

Ulstrup Kro

Ulstrup Kro ligger i Ulstrup lige ud til Gudenåen og tæt på Trækstien. Ulstrup kro er en kro fyldt med historie beliggende i hyggelige omgivelser, hvor du både kan sove og spise godt. 

Læs mere
Restaurant Auning Kro
Foto: Auning Kro

Restaurant Auning Kro

Kroen er beliggende i naturskønne omgivelser midt på Djursland i et roligt og charmerende landsbymiljø, tæt ved Gammel Estrup. 

Læs mere
Restaurant Den Gamle Kro i Hornslet
Foto: Destination Djursland

Restaurant Den Gamle Kro i Hornslet

Den Gamle Kro i Hornslet er både restaurant og café men byder også indenfor til selskaber og overnatning. På Den Gamle Kro kan du nyde en god middag efter gode danske kro-traditioner.

Læs mere
Hjarbæk Kro
Foto: Hjarbæk Kro

Hjarbæk Kro

Hjarbæk Kro ligger i den lille havneby Hjarbæk, ca 15 km nordvest for Viborg. 

Læs mere

Gjerrild Kro, Restaurant

Langs en af Danmarks smukkeste kyster, kun 35 minutter fra Ebeltoft, finder du Hotel Gjerrild Kro, der er en ægte Kongeligt privilegeret kro. Her har familien Hvid i tre generationer ydet det gode vær...

Læs mere
Nørre Vissing Kro, Restaurant
Foto: Nørre Vissing Kro

Nørre Vissing Kro, Restaurant

Ved bakker, skove og søer ligger Nørre Vissing Kro. Oplev den mere end 200 år gamle kro, som i dag møder sine gæster med blå pudsede vægge og sprossede vinduer, der fortæller om et møde mellem traditi...

Læs mere
Grøn oplevelseMontra Hotel Sabro Kro - Restaurant
Foto: Touché

Montra Hotel Sabro Kro - Restaurant

Restauranten på Montra Hotel Sabro Kro har et klassisk fransk/dansk bistro køkken, hvor maden tager udgangspunkt i lokale sæsonråvare.

Læs mere
Hotel Årslev Kro
Foto: Årslev Kro

Hotel Årslev Kro

Hotel Årslev Kro er en af Danmarks største og smukkeste kroer tæt beliggende ved motorvej E45, kun 10 km. fra Aarhus og et godt udgangspunkt for alle attraktioner i hele Jylland.

Læs mere
Kongensbro Kro, Restaurant
Foto: Kongensbro Kro

Kongensbro Kro, Restaurant

Der bliver værnet om det klassiske køkken, og alt bliver lavet fra bunden af de bedste råvarer. Kokken mestrer det hele, og der kan altid tilbydes liflige dråber fra den velassorterede vinkælder, til ...

Læs mere
Restaurant Aalekroen
Foto: Aalekroen

Restaurant Aalekroen

Restaurant Aalekroen har den smukkeste beliggenhed ved Julsø med udsigt til Himmelbjerget. Her kan du sejle til med rutebådene, hvor der er af- og påstigning - eller sejle hertil i egen båd.  

Læs mere
Malling Kro
Foto: Malling Kro

Malling Kro

Malling Kro ligger i det smukke og charmerende landsbymiljø Malling, syd for Aarhus. Kroen har eksisteret i mere end 25 år og ligger naturskønt tæt på skov og strand.

Læs mere

Share your moments with us: