Gå til indhold

Nyd efteråret i Aarhusregionen

Foto: Roar Paaske

Tag kæresten, vennerne og børnene med på efterårsferie i Aarhusregionen. Nyd naturen og sensommerens smukke farver, udforsk kulturen, find skønne aktiviteter, lækker gastronomi og hyggelige butikker - og få en masse skønne oplevelser med hjem i bagagen.

De 14 bedste naturoplevelser

Store naturoplevelser gør altid et stort indtryk på os. Om det er et af de højeste punkter Himmelbjerget, verdens største kalkgrube, Nationalparken Mols Bjerge, Gudenåen, Nordeuropas største ørken - ja, lad dig inspirerer til skønne naturoplevelser her.

Foto: Roar Paaske

Er du til en inde-dag?

Regner det, eller er du blot til en inde-dag - er der også her masser af gode muligheder at få skønne oplevelser. Skal det være et vandland, et møde med vilde dyr, action og sjov eller ren hygge og forkælelse. 

Få masser af gode tips her

Randers Regnskov

Bedste indendørs oplevelser og aktiviteter

Foto: Brian Rasmussen, Randers Regnskov

Kultur og storby

Kulturbyen Aarhus rummer det, en storby skal rumme - et rigt kulturliv, hyggelige events og forestillinger, shopping og charmerende brostensbelagte gader, hyggelige caféer og skønne restauranter. 

De bedste kulturoplevelser i Aarhus

Foto: Foto/Medieafdelingen - Moesgaard Museum

Tag f.eks. en tur i Den Gamle By og træd ind i hverdagen, som den så ud i 1974 eller gå på opdagelse i museets mange udstillinger. På Moesgaard Museum kan I komme helt tæt på både fortidens og nutidens mennesker. Nyd den flotte arkitektur på museet og gå en tur gennem den smukke skov ned til Moesgård Strand.

På ARoS Aarhus Kunstmuseum kan I gå på opdagelse i de forskellige udstillinger og slutte museumsbesøget af med at se Aarhus i farver ved at gå en tur i den ikoniske regnbue Your rainbow panorama.

Shopping og hyggelige bymiljøer

Gå på opdagelse i unikke butikker i de charmerende sidegader i storbyen Aarhus eller besøg områdets store og små byer, som alle har helt sine egne kendetegn med charmerende og hyggelige gader, nære og nogle steder næsten familiære shopping- og cafémiljøer, som på bedste vis inviterer indenfor til hyggelig ophold med venner og familie.

Veninder på shoppingtur i Latinerkvarteret i Aarhus

Tag på shoppingtur

Nyd en bytur og lad hyggen sprede sig

© Frame & Work
Foto: Frame & Work

De 25 mest besøgte attraktioner i Aarhusregionen

Men også uden for Aarhus finder I helt unikke og fantastiske attraktioner og kulturoplevelser. Se her listen over de 25 mest besøgte attraktioner i Aarhusregionen.

Share your moments with us: