Martin Graakjær Nielsen - lokal i Skanderborg

Martin Graakjær Nielsen

Foto: Tania Nørgaard

Lokal i Skanderborg

Martin Graakjær Nielsen, der er halvt svensk og halvt dansk, blev født i Vestjylland, tilbragte sin ungdom i Aarhus og flyttede til Skanderborg i 2009 – og her bliver han resten af sit liv, hvis det står til ham selv.

Til daglig underviser Martin på mediegrafiker-uddannelsen i Aarhus, og så er han gift med Lene og har to børn. I 2018 blev Martin bestyrelsesmedlem i “Di Heslige Slønglers Klup” og det var, med Martins egne ord, “som at få sodavand til morgenmad”.

Klubben består af frivillige, der sætter fokus på børnebogsforfatteren Ole Lund Kirkegaards fantasirige verden. Det passer godt til den humoristiske og engagerede Martin at være medlem her.

Det var let for Martin at flytte fra den pulserende storby Aarhus til Skanderborg, særligt fordi foreningslivet er så mangeartet. Ellers nyder han en tur på byens bibliotek eller skoven.

Martins motto: Det er sjovt at grine.

Martin Graakjær Nielsen - lokal i Skanderborg

Interesser

Sport, brætspil, kunst, familie, Sverige.

Martins guide

3 skridt i Ole Lund Kirkegaards fodspor - gennem Skanderborg

"Sløngel Pladsen tager jer helt ind i det fantasifulde univers, hvor børn (og voksne) kan lege, at man har sit eget næsehorn eller kan bruge sine slappe muskler til at klatre med."

Læs hele Martins guide her