VisitAarhus
Efterår i Dyrehaven i Aarhus

Nyd efteråret i Aarhus

Tag kæresten, vennerne eller børnene med på efterårsferie i Aarhus og nyd kultur, byliv, natur, shopping, gastronomi og en skønne oplevelser for både børn og voksne. 

Aarhus har det hele. Et rigt kulturliv med museer i verdensklasse, hyggelige events og forestillinger, shopping og charmerende brostensbelagte gader, hyggelige caféer og skønne restauranter. Alting er inden for gå-afstand og byen ligger tæt på både skov og strand. 

Homo Sapiens på Moesgaard Museum, Aarhus

Kulturelle oplevelser i Aarhus

Aarhus har et rigt kulturliv og byder på mange spændende museer og attraktioner. Tag f.eks en tur i Den Gamle By og træd ind i hverdagen, som den så ud i 1974 eller gå på opdagelse i museets mange udstillinger.

På Moesgaard Museum kan I komme helt tæt på både fortidens og nutidens mennesker. Nyd den flotte arkitektur på museet og gå en tur gennem den smukke skov ned til Moesgård Strand.

På ARoS Aarhus Kunstmuseum kan I gå på opdagelse i de forskellige udstillinger og slutte museumsbesøget af med at se Aarhus i farver ved at gå en tur i den ikoniske regnbue Your rainbow panorama.

I kan også tage en tur i Tivoli Friheden, der i anledning af Halloween er pyntet flot op. Forlystelserne kører stadig, så der er rig mulighed for at få sus i maven i parkens rutsjebaner og forlystelser.

Musikhuset er der altid et bredt program med både comedy, klassisk musik, teater og koncerter.

Gratis med et AarhusCARD

Husk at I med et AarhusCARD får gratis adgang til en lang række museer og attraktioner i Aarhus, gratis parkering og gratis transport med bus og letbane i hele Aarhus og region Midtjylland. Du kan købe dit AarhusCARD her.

Efterårsshopping på Strøget i Aarhus

Shopping og caféhygge i Aarhus

Gå på opdagelse i unikke butikker i charmerende sidegader, find eksklusivt design på Strøget eller nyd de mange muligheder, byens stormagasiner byder på. Husk at hvile fødderne undervejs og tag en pause på en af byens kaffebarer. Du kan finde en oversigt over byens områder og kvarterer her.

Efterår i Aarhusbugten

Tag ud i naturen

I Aarhus er I altid tæt på både skov og strand. Tag et par gode sko på og nyd efterårets flotte farver i en af de mange smukke skove og parker i Aarhus eller gå en lang tur langs vandet og nyd den friske luft og bølgeskvulp. I Dyrehaven kan I komme helt tæt på de smukke hjorte og dådyr, som I kan fodre, hvis I tager æbler og gulerødder med.

Hvis du har mod på det, kan du også tage soveposen med og overnatte i et af de mange shelters. Har du udstyret i orden, kan du fange din egen aftensmad, enten ved stranden eller i en af de mange søer. Tilbrered maden ved strandkanten eller på en bålplads i skoven.

Gorm's Pizza i Aarhus

Tag ud at spise

I Aarhus er der restauranter og spisesteder i alle afskygninger, og det gastronomiske niveau er højt. Skal det være fransk, spansk eller italiensk? Gode bøffer eller sushi? Michelin eller Street Food

City Hotel Oasia Aarhus

Sov godt i Aarhus

Det kan være svært at nå Aarhus på en enkelt dag, så lad fornøjelsen vare lidt længere og find det perfekte sted at overnatte. Der er både lækre hoteller, romantiske hoteller med hyggelige værelser, kroer, bed & breakfasts, vandrehjem og mulighed for at leje en hel lejlighed. Uanset hvad I er til, har I rig mulighed for at finde det helt rigtige sted at overnatte i Aarhus.

Halloween i Tivoli Friheden, Aarhus

Halloween i Tivoli Friheden

Tag børnene med! Hele uge 42 byder på hygge, gys og sus i maven. Tag f.eks. en tur i Tivoli Friheden og tag del i sjove og spændende aktiviteter, besøg museer, se en forestilling i Musikhuset eller få brændt noget krudt af i RUSH, RaceHall eller i DGI-Huset.

Aktivitetskalender