Algade i Den Gamle By i Aarhus

Aarhus i Guide Michelin

Foto: Den Gamle By

Aarhus er en dynamisk by, hvor pulsen banker og fortiden er levende. Her finder du et væld af oplevelser inden for kultur, musik, events, shopping, sport og meget mere.

Vidste du at Aarhus har hele 2 stjerner i den anerkendte og berømte Michelin Travel Guide.

Den anerkendte Michelin Guide er særlig berømt for sit fokus på restauranter, men i guiden Michelin Travel bliver der også uddelt stjerner til attraktioner, kirker, hoteller og byer – og her er Aarhus rigtig flot repræsenteret.

Algade med Borgmestergården i Den Gamle By i Aarhus
Foto: Den Gamle By

Den Gamle By er endnu engang blevet hædret med hele 3 stjerner i Guide Michelin for sin tidsrejse i en unik seværdighed i verdensklasse, og Moesgaard Museum har nu også 3 stjerner for sit særlige fokus på- og illustration af tiden fra stenalderen til vikingetiden. ARoS Aarhus Kunstmuseum har fået tildelt 2 stjerner i guiden og er særligt blevet anerkendt for den exceptionelle museumsbygning og museets samlinger.

To af Aarhus’ smukke kirker har også fået tildelt stjerner i Michelin Travel Guide. Aarhus Domkirke får 2 stjerner og bliver rost for sine tiltalende proportioner og ophøjede elegance. Vor Frue Kirke er blevet hædret med 1 stjerne. Desuden fremhæver Michelin Travel Guide yderligere en lang række af byens andre attraktioner, bl.a. Kvindemuseet, Stenomuseet, Vikingemuseet, Rådhuset og Musikhuset Aarhus som steder, der bestemt er et besøg værd. Også Latinerkvarteret og Botanisk Have får en anbefaling med på vejen.

Aarhus i Guide Michelin