Gå til indhold
Julehygge og juleshopping med kæresten i Aarhus

Julehygge og juleshopping

Foto: Photopop, VisitAarhus

Traditionen tro sørger butikker og stormagasiner for at danne en smuk kulisse om din juleshopping. Aarhus er en juleby fuld af charmrende kvarterer, hvor der aldrig er langt til julehyggen på caféer, markeder og restauranter.

I Aarhus er der garanti for en stemningsfuld juleshoppetur, når byens kvarterer er klædt i lys og julepynt, og du mødes af duften af jul.

Udforsk de nyeste trends i de funklende stormagasiner Salling, Magasin, Paustian og Bruuns Galleri og nyd gåturen op ad strøget under den lysende stjernehimmel, hvor du med sikkerhed kan finde dine kendte favoritter.

Du kan også gå på opdagelse efter en særlig gave i de historiske gader i Latinerkvarteret eller på Frederiksbjerg, hvor du finder en perlerække af små butikker med eksklusivt tøj, bæredygtige mærker, kunsthåndværk, design og smykker. Besøg for eksempel Georg JensenMulberryCollage1+1 Textil og Design, Hornvarefabrikken og smykkedesignerne AMOKsmykker og Karen Norup smykker.

Aarhus har også et bredt udvalg af genbrug i området omkring Latinerkvarteret og på Frederiksbjerg - fra de traditionelle kæder til nye koncepter for genbrug samt et unikt børneloppeunivers i Frederiksgade.

Cykel og jul i Latinerkvarteret, Aarhus

Foto:Photopop, VisitAarhus

Juleshopping i Vestergade, Aarhus

Foto:Photopop, VisitAarhus

Køb din gave her

Julemad og julelækkerier

I Aarhus er du aldrig langt fra julens lækkerier og forkælelser til den søde tand, og byens mange caféer og restauranter inviterer inden for til hyggelige timer. På byens julemarkeder kan de uden tvivl byde på gløgg, æbleskiver og søde fristelser og på Aarhus' madmarkeder kan du smage dig gennem traditionelle juleretter eller finde retter fra hele verden.

Foto:Raisfoto, Langhoff & Juul

Julemad hos Langhoff & Juul, Aarhus

Foto:Raisfoto, Langhoff & Juul

Juleophold i Aarhus

Ikke kun byens gader er klædt på til jul i julemånederne, men naturligvis også byens hoteller, der sætter en ær i at give dig en unik juleoplevelse fra du træder ind ad døren. Har du lyst til at tilbringe et juleophold i Aarhus? Find inspiration til din overnatninger i vores guide.

Foto:Comwell Aarhus

Foto:City Hotel Oasia Aarhus

Du kan læse om julens åbningstider her og se en oversigt over åbningstider for hoteller, restauranter og attraktioner her.

Share your moments with us: