Efterår i Aarhus

Efterårsferie i Aarhus

Foto: VisitAarhus
Begivenheder
Begivenheder
I efterårsferien er der mange gode grunde til at besøge Aarhus. Her finder du masser af oplevelser, arrangementer og begivenheder for både store og små, og alt er inden for gå- og cykelafstand.
Adresse

Overalt i Århus

8000 Aarhus C

Kontakt

Husk, at der er gratis adgang for børn og unge under 18 år på alle museer i Aarhus.

Kunst for store og små på ARoS

I efterårsferien åbner den store, internationale udstilling 'Objects of Wonder - from Pedestal to Interaction' på ARoS, med højdepunkter fra de sidste 60 års skulpturhistorie. Og intet besøg på ARoS uden at tage en tur op i regnbuen 'Your rainbow panorama', hvor du kan se ud over Aarhus gennem de mange flotte farver.
AarhusCARD: Gratis entré

Tag tilbage til fortiden på Moesgaard Museum

I efterårsferien kan du få en museumsoplevelse i særklasse, når Moesgaard Museum gør fortiden levende. Museet slår dørene op, og byder dig og familien indenfor til store oplevelser med spændende udstillinger og flot natur. Du kan blandt andet lære De Første Indvandrere at kende eller drage i krig i Illerup Ådal. Børnene kan blive klogere på fortiden og møde mennesker, som er 3,2 millioner år gamle, vikinger og ikke mindst Grauballemanden i egen lave person.
AarhusCARD: Gratis entré

Halloween i Friheden

I efterårsferien viser Tivoli Friheden sig fra sin mest (u)hyggelige side, når Halloween-stemningen spreder sig overalt i parken. Gå på opdagelse blandt spindelvæv, flagermus og forpinte græskarhoveder, når parken forvandler sig til en ægte gyser.
AarhusCARD: Gratis entré

Efterårsferie i Den Gamle By

I Den Gamle By kan du i efterårsferien møde folk fra gamle dage. Du kan også opleve udstillingen Aarhus Fortæller, som er en fantastisk fortælling om Aarhus gennem tiden.

Dansk Plakatmuseum i Den Gamle By kan du også opleve udstillingen 'Murens fald. Tyske plakater før og efter 89', som skildre livet før og efter murens fald - for præcis 30 år siden.

AarhusCARD: Gratis entré

Børneforestilling og comedy i Musikhuset

I Musikhuset er der altid masser af underholdning for både store og små. I efterårsferien kan du blandt andet opleve Den Lille Prins og den flotte danseforestilling for børn Pandas Hjem. Du kan også få rørt lattermusklerne med masser af comedy og stand up-shows.

Vild efterårsferie på Naturhistorisk Museum

Der er spændende, sjove og lærerige aktiviteter hver dag i efterårsferien på Naturhistorisk Museum. Aktiviteterne er for alle børn og deres voksne, og foregår hver dag fra kl. 10:00 - 16:00. 

Eventyrlige naturoplevelser i Væksthusene

Besøg Væksthusene i Botanisk Have, og gå på opdagelse i de tropiske planter og blomster, og oplev eventyrlige naturoplevelser fra fjerne eksotiske lande.

Hold en aktiv efterårsferie med børnene i DGI Huset

Tag i DGI Huset Aarhus i efterårsferien, og vær med til sjove, udfordrende og børnevenlige aktiviteter.

Ferie med fuld fart frem

I Racehall er der gang i den, og rig mulighed for at få dit "need for speed" styret. Udover at køre gokart kan du også prøve racingsimulatorer, skibånd på skiarenaen og trykke den af i voicehalls sangstudie. Efter at have givet den gas på banen, kan du spise dig mæt i lækre burgere the american way på The Diner.

#efterårsferie #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Overalt i Århus

8000 Aarhus C

Facilities

For børn

Efterårsferie

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af