Lokomotivet i Aarhus Fortæller i Den Gamle By i Aarhus

Aarhus Fortæller

Foto: Den Gamle By
Attraktioner
Museer
Aarhus Fortæller er en permanent udstilling under jorden i Den Gamle By, hvor du kan dykke ned i Aarhus' historie fra vikingetiden og frem til i dag. Du kommer til at stifte bekendtskab med de særlige begivenheder, der har gjort Aarhus til den by, den er i dag.
Adresse

Den Gamle By

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:info@dengamleby.dk

Telefon:86123188 

Aarhus Fortæller

I udstillingen Aarhus Fortæller kan du for første gang opleve en samlet udstilling om Aarhus, der viser byens udvikling fra vikingetid til fremtid. Dette kendskab vil helt sikkert give dig et godt indblik i Aarhus, når du går igennem de brostensbelagte gader og stræder i dag. Historien fortælles, så vidt muligt, om og af de mennesker, der har boet i byen gennem tiden. 

Fra vikingernes Aarhus til fremtidens Aarhus

I udstillingen bliver du ført igennem en tidsrejse, der viser dig byens kronologiske udvikling fra Vikingetidens bosættelser, købstaden i middelalderen, industrialiseringen rivende udvikling, verdenskrigenes påvirkning på byen og de seneste 60 års udvikling med vækst på alle områder, der for alvor har givet byen sine karaktertræk. Aarhus Fortæller fortæller historien på mange måder. Fra nøjagtige modeller til udvalgte nøglegenstande, lyde og dufte til fotos, film og interaktive spil.

Aarhus Fortæller er en permanent udstilling i Den Gamle By. 

#visitaarhus #aarhusfortæller

Adresse

Den Gamle By

8000 Aarhus C

Åbningstider

01 Sep 20 / 20 Nov 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 17:00

21 Nov 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 17:00

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af