Indflyvning til Aarhus Ø med Light House

Din Guide til Aarhus Ø

Foto: Roar Paaske

Aarhus Ø er stedet hvor moderne arkitektur møder den rå skønhed fra havet. Denne nye, pulserende bydel byder på enestående bygningsværker som Isbjerget og Lighthouse, og tilbyder en mangfoldighed af smagsoplevelser fra hyggelige cafeer til gourmetrestauranter. 

Ikoniske bygninger og moderne livsstil

Spadser langs de charmerende kanaler, nyd en kaffe ved vandkanten, tag en dukkert i havnebadet og sug atmosfæren til dig. Aarhus Ø is the place to be!  

Liste
Kort
Udspring ved Havnebadet i Aarhus
Foto: Roar Paaske

Havnebadet

Oplev Havnebadet ved Bassin 7 på Aarhus Ø - et arkitektonisk mesterværk tegnet af Bjarke Ingels. Med fire bassiner, to saunaer, udendørs brusere og gode omklædningsfaciliteter er det det perfekte sted for en frisk dukkert året rundt. 

Læs mere
Isbjerget på Aarhus Ø
Foto: Roar Paaske

Isbjerget

På kanten af havnekajen i Aarhus står den imponerende bygning, Isbjerget, der med sine hvide, skulpturelle facader, skrånende tage og blå-hvide altaner er blevet et vartegn for Aarhus. Med en sublim beliggenhed direkte ved vandkanten er denne arkitektoniske perle et must-see på din tur til Aarhus Ø. 

Læs mere
Aarhus Øje øverst i Light house på Aarhus Ø
Foto: Adam Mørk

Aarhus Øje

Det ikoniske højhus Lighthouse er en fantastisk arkitektonisk ramme for en af Aarhus nyeste attraktioner; Aarhus Øje. En helt unik oplevelse hvor du fra 142 meters højde får en fantastisk udsigt over Aarhus Bugten og byens skyline. I underetagen venter en spændende udstilling, der dykker ned i Aarhus' historie og fortæller historien om byens udvikling gennem tiden.

Læs mere
Navitas
Foto: VisitAarhus

Navitas

Navitas er et af de mange byggerier, der er skudt op på havnefronten i Aarhus, tæt ved Aarhus Ø.

Læs mere
Domen
Foto: VisitAarhus

Domen

På havnefronten i Aarhus ser du Domens kuppel. Når du tager en afstikker fra de velkendte gader og stræder i midtbyen, kan du besøge Domen og opleve et unikt rum på pier 2.

Læs mere
Udkigstårnet på Aarhus Ø
Foto: @prime.tim.e

Udkigstårnet på Aarhus Ø

Tag et kig ud over Aarhus Bugt fra det arkitektonisk flotte udsigtstårn på Aarhus Ø. Tårnet er tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter.

Læs mere

Madlykke på Aarhus Ø

Masser af nye spisesteder har fundet vej til Aarhus Ø, som efterhånden har forvandlet sig til et sandt kulinarisk mekka, der byder på en mangfoldighed af smagsoplevelser, der appellerer til enhver smag.

Hyggelige cafeer, madhal med 12 forskellige køkkener, fine dining-restauranter, kaffebarer og cocktails, Ø’en byder på det hele og det er med god stemning og god udsigt.  Så næste gang sulten melder sig, tag en tur til den skønne bydel. Madlykke er lige rundt om hjørnet på Ø'en! 

Liste
Kort
Markedshallen Nicolinehus
Foto: Markedshallen Nicolinehus

Markedshallen Nicolinehus

Markedshallen Nicolinehus er et madmarked på Aarhus Ø, hvor du kan gå på en gastronomisk opdagelse. Med mad fra hele verden kan du nyde alt fra dumplings og falafler til østers og smørrebrød.

Læs mere
Restaurant Anker
Foto: Restaurant Anker

Restaurant Anker

Besøg Restaurant Anker og nyd deres lækre fransk inspireret mad tæt på bølgeskvulp mellem lystbåde og hyggelige kuttere. Glæd dig til at opleve den stemningsfulde restaurant og den smukke udsigt ud ov...

Læs mere
Restaurant Havnær
Foto: Restaurant Havnær

Restaurant Havnær

Restaurant Havnær på Aarhus Ø står for nærhed og nærvær for hinanden. Deres vision er at skabe autentiske oplevelser med gastronomi og personlighed - og med højt til loftet.

Læs mere
Ghrelin Gourmet Restaurant
Foto: RAISFOTO

Ghrelin Gourmet Restaurant

Besøg Aarhus Ø og få en gastronomisk gourmetoplevelse på Ghrelin Gourmet Restaurant, der har fokus på økologi og gode råvarer.

Læs mere
Restaurant Det Glade Vanvid
Foto: Det Glade Vanvid

Restaurant Det Glade Vanvid

Med udsigt til blide bølger og vuggende sejlbåde ligger restaurant Det Glade Vanvid, hvor Brødrene Koch byder velkommen til en aften, hvor der er tænkt på det hele.

Læs mere

Restaurant Bavn på toppen af Lighthouse

På Restaurant Bavn har du mulighed for at forkæle dig selv med en velsmagende frokost, en lækker middag og et imponerende udvalg af forfriskende drikkevarer. Du kan vælge restauranten på 44. etage ell...

Læs mere
Restaurant Substans
Foto: Restaurant Substans

Restaurant Substans

Hos Substans er det afslappede gourmetmåltid i centrum. Restauranten har igen i 2024 fået tildelt den prestigefyldt Michelin-stjerne Michelin Nordic Guide, og det er stedet, hvor du kan nyde solidt hå...

Læs mere