Egholms bøger om Dicte

Egholms bøger om Dicte

    

SKJULTE FEJL OG MANGLER, 2002

Journalisten Dicte Svendsen, fejrer sin 40 års fødselsdag med to veninder. Aftenen slutter brat, da selskabet finder liget af et spædbarn. Den efterfølgende efterforskning, som Dicte involveres i, åbner op for Dicte og venindernes personlige historier. Skjulte fejl og mangler er den første bog om journalisten Dicte.

   

SELVRISIKO, 2004

Flere ildspåsættelser og fundet af et lig i landsbyens mose sætter begivenhederne i gang i Egholms anden bog om Aarhus-journalisten Dicte. Efter to identiske mord, rettes fokus på Dictes egen sikkerhed, da der trækkes paralleller til hendes fortid, der inkluderer et tragisk forhold og endeligt opgør med forældrene.

 

PERSONSKADE, 2005

Den varme sensommer hænger over Aarhus, da liget af en nøgen kvinde findes bag en container. Samtidig er der en højspændt stemning mellem politi og indvandrermiljøer i forstadsghettoen. Dicte har sideløbende med efterforskningen en række private kampe, der udfordrer hende. 

 

NÆRMESTE PÅRØRENDE, 2006

Dicte Svendsen modtager en film med posten, sendt anonymt og stilet til hende personligt. Fra det øjeblik billederne ruller hen over skærmen er hendes verden ikke længere den samme. 'Nærmeste pårørende' er en samfundskrimi, der peger på den gamle sandhed, at det ofte er dem, der står os nærmest, som vi ender med at gøre allermest fortræd.

 

LIV OG LEGEME, 2008

Et makabert lig bliver fundet foran stadion i Århus efter en fodboldkamp, og snart rækker trådene i opklaringsarbejdet både ud i Europa, til højreekstreme miljøer herhjemme og dybt ind i Dicte Svendsens forhistorie.

 

VOLD OG MAGT, 2009

I 'Vold og magt' undgår Dicte Svendsen ved et tilfælde at blive sprængt i luften, men en invalid kvinde mister livet, og alle spor peger i en retning; mod Dictes egen søn, den tidligere straffede og nu netop løsladte Peter Boutrup.

   

EGET ANSVAR, 2013

En kendt flygtningeadvokat findes død i sit hus i Højbjerg og få dage senere finder et ungt par en afsavet hånd i Trige skov. Nogen har noget alvorligt på spil og da Dictes datter, Rose, bliver kidnappet, skal Dicte finde de manglende brikker i puslespillet hurtigere end politiet og presseloven tillader. 

 

Del denne side

Elsebeth Egholms Aarhus

Elsebeth Egholms Aarhus

Forfatteren bag krimi-succesen

Forfatteren bag krimi-succesen