VisitAarhus
Frivillig ReThinker Krydstogt
Frivillige krydstogtværter i Aarhus med Ask Me skilte
Bliv frivillig - se mere her...

Bliv frivillig ReThinker i Aarhus

VisitAarhus’ unikke frivilligorganisation tilbyder alsidige frivilligopgaver indenfor både det kulturelle og sociale område i Aarhus. Vi hjælper med at matche dig med spændende og relevante frivilligopgaver.

Året der gik 2020

 

VisitAarhus' frivilligprogram er ganske enestående! Vi er enestående dels på grund af antallet af frivillige, men forklaringen skyldes også, at vi er en aktiv bank af engagerede frivillige ReThinkers.

I årets statusrapport har vi samlet et overblik over de mange aktiviteter i 2020

Du kan læse statusrapporten HER

Som ReThinker kan du:

  • Blive en del af et enestående fællesskab, med over 2000 ReThinkers, hvor vi løfter opgaver for et hav af byens kulturorganisationer, events og projekter

  • Frit vælge mellem meningsfulde og forskelligartede frivilligopgaver 

  • Helt selv bestemme, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at give af din tid

  • Få unikke oplevelser og komme bagom scenen på Aarhus’ store kulturevents

  • Gøre en kæmpe forskel for Aarhus, byens gæster og borgere

Alsidige frivilligopgaver

 

Frivilligprogrammet er særligt, fordi du herigennem bliver præsenteret for mange forskellige typer af frivilligopgaver. Vi hjælper bl.a. til som velkomstværter ved de store krydstogtanløb, som statister og frivillige ved Det Kongelige Teaters forestillinger ved Moesgaard samt ved et hav af kulturelle og sociale projekter rundt om i byen. Der kommer hele tiden nye arrangementer og opgaver til som du frit kan tilmelde dig.

Læs mere om de mange forskellige muligheder her.

Mød en ReThinker

Bliv en del af fællesskabet

 

Det unikke ved at være frivillig ReThinker i VisitAarhus er, at du er med til at bidrage til udviklingen og synliggørelsen af Aarhus. Du er også med til at give de mange tusindvis af gæster, som hvert år kommer til byen, en fantastisk oplevelse af gæstfrihed og nærvær forankret i den aarhusianske identitet, som de sent vil glemme. 

 

Har du lyst til at blive en del af fællesskabet og gøre Aarhus til en endnu mere fantastisk by? Så meld dig ind i VisitAarhus' frivilligprogram!

 

Tilmeld dig her

Jeg synes, at det er en fantastisk mulighed for at byde ind på lige præcis de opgaver, man har lyst til [...] det er samvær, fællesskab og så er vi med til at gøre noget fantastisk for byen!

Jess, Frivillig i Aarhus

Ny ReThinker?

 

Er du ny ReThinker, så kan du tilmelde dig intro-møde for NYE ReThinkers her.

På intro-mødet vil du møde andre, nye ReThinkers og se vores skønne lokaler GeLinde på Mindet i Aarhus C. 

 

Du kan også se nogle af de aktuelle frivilligopgaver her