Gå til indhold
Møde i Aarhus

Projekt: Kickstart møde- og erhvervsturismen 2.0

Foto: Runolfur Gudbjornsson

Kickstart møde og erhvervsturismen er ét af de fire projekter, som får ekstra midler til at fortsætte de gode resultater som blev startet med Kickstart Dansk Turisme 2020.

Erhvervs- og mødeturismen har været hårdt ramt under Covid-19, hvor restriktioner og ændrede rejsevaner har giver anledning til at tænke nyt. Projektet er i samarbejde med Meet Danmark, og sammen vil der være fokus på at styrke mødedestinationers produkter og konkurrenceevne på det internationale marked.

Kickstart møde- og erhvervsturisme løber i fire spor:

  • M&I: Fokus på at styrke mødedestinationernes produkter og konkurrenceevne på det internationale marked for virksomhedsmøder og incentive-rejser. 
  • Virtuelle site-inspections: Fokus på at gøre de danske mødedestinationer førende ift. virtuelle site-inspections. 
  • Bæredygtig omstilling: Fokus på at implementere initiativerne i den kommende fælles plan for bæredygtig omstilling af dansk erhvervs- og mødeturisme.
  • Budarbejdet: Fokus på at styrke kernearbejdet på destinationerne ift. at vinde flere internationale videnskongresser og dermed fastholde destinationernes markedsandele og Danmarks plads på ’verdensranglisten’. 

Hvad får VisitAarhus’ partnere ud af projektet?

  • Fokus på fastholdelse af omsætningen ved erhvervsturismepartnerne - selvom en konference eller kongres bliver skubbet.
  • Stærkere grundlag for salg på det internationale marked, og der laves en kampagne, der er tilgængelig på VisitAarhus’ digitale platform, som alle partnere kan bruge i deres salgsarbejde.
  • Viden, som alle partnere kan tagge ind i og bruge i deres salgsarbejde. 
  • Der arbejdes på et helt nyt marked, der potentielt både kan give salg og omsætning til erhvervsturismepartnere samtidig med, at incentive-indsatsen kommer til at etablere samarbejde på tværs af partnere. 
  • Synlighed for de partnere, der arbejder med virtuelle sitevisits. Sporet hjælper også dem, der ikke gør ved at tilbyde at kunne lave virtuelle sitevisits hos dem.

Tidsperiode
Projektet løber fra 1. februar 2022 til 31. december 2023.

Bevillingsgiver
Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse logo

Kontaktperson

Andreas Grønnebæk Horn

Erhvervschef

agh@visitaarhus.com

Direkte:+45 41 12 46 07

Share your moments with us: