Gå til indhold
Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter i Silkeborg

Projekt: Certificeringsindsats for bæredygtig turismeudvikling

Foto: Vejlsøhus Hotel & Konferencecenter

I et nationalt partnerskab mellem VisitDenmark, Dansk Kyst- og Naturturisme, MeetDenmark og Dansk Storbyturisme er formålet at skabe sammenhæng og sætte fokus på indsatser, der kan understøtte den grønne omstilling af turismen i Danmark.

Nyt fra projektet

Få gratis hjælp til at blive certificeret

Gennem dette projekt, kan du deltage i et individuelt certificeringsforløb, hvor du kan få hjælp til at nå hele vejen i mål med at opnå en certificering. Der er afsat ressourcer til hele processen frem mod en certificering.

Læs mere om forløbet og hvordan du ansøger her.

Bliv klogere på certificeringer i ny miniguide

I dette projekt er der udarbejdet en miniguide til dig, der vil arbejde aktivt med bæredygtig udvikling gennem miljøcertificeringer og -mærker. Se miniguiden her.

Om projektet

Den grønne omstilling har i projektet fokus på miljømæssig, økonomisk og social bæredygtighed. Konkret arbejder VisitAarhus med indsatsen, der handler om udbredelse af certificeringsordninger. Målet er at 12 turismevirksomheder i Aarhusregionen opnår eller forbedrer en miljøcertificering.

Denne indsats ligger i Dansk Storbyturisme og er et samarbejde imellem Wonderful Copenhagen, Destination Fyn, Destination Nord og VisitAarhus.

Bevillingsgiver
Projektet er støttet af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse

Tidsperiode
Projektet er 3-årrigt og løber i perioden fra den 1. januar 2022 – den 31. december 2024

Kontaktperson

Else Brask

Koordinator, Erhverv

elb@visitaarhus.com

Direkte:+45 61 78 39 75

Share your moments with us: