Gå til indhold
Frivillige ReThinkers på GeLinde i Aarhus

Om frivilligorganisationen og de frivillige ReThinkers

Foto: Per Bille

VisitAarhus Frivilligorganisation virker som en bank af frivillige ReThinkers, som aktører og kulturinstitutioner i Aarhus, Randers og Syddjurs kan benytte, når de ønsker at involvere frivillige.

VisitAarhus Frivilligorganisation har opbygget et kendt og enestående brand og en støt voksende og sund bank med flere tusinde ReThinkers. Frivilligorganisationen har en vækst på ca. 15% årligt og tiltrækker gennemsnitligt 50 nye ReThinkers per måned.  

VisitAarhus Frivilligorganisation medvirker til udvikling, aktivitet og sammenhold i Aarhusregionen og har stor succes med at skabe et meningsfuldt og velfungerende fællesskab blandt de frivillige. 

ReThinkers er et stærkt brand med stærke værdier, og limen i brandet er fællesskabet – mellem de frivillige og i forhold til lokalområderne. 

VisitAarhus Frivilligorganisation er stolte af ReThinkers, og vi vil meget gerne have dig med. 

De frivillige – vi kalder dem ReThinkers

Fundamentet for vores succesfulde frivillighedsorganisation er en stærk følelse af identitet, fællesskab og tilhørsforhold, og de frivillige ReThinkers gør en kæmpe forskel i byen med imødekommenhed og sans for værtskab.

Hvad enten man kommer til Aarhus med et krydstogtskib, som deltager på en konference eller som gæst rundt om i byen, så er der en god chance for at møde en ReThinker. De er lette at kende – man skal blot holde øje med de orange jakker, ”Ask Me-skilte” og, frem for alt, deres store smil!

Det er frivilligt og sjovt at være ReThinker

Det forventer vi af dig som ReThinker

  • Vi har ikke forventninger til, hvor meget du deltager eller hvor ofte, men vi forventer og planlægger ud fra, at du møder op, når du har meldt dig til en konkret opgave
  • Vi forventer, at du møder op i et positivt og godt humør og er klar til at løse opgaven
  • Vi taler pænt til hinanden, og vi løser de ting som opstår undervejs i en respektfuld og god tone
  • Vi forventer, at du læser de mails som vi udsender, da mail og nyhedsbreve er vores primære kommunikationskanal

Læs mere om Frivilligorganisationen

Share your moments with us: