Frivillige ReThinkers i Aarhus

Bliv frivillig ReThinker i Aarhus

Foto: Per Bille

Er du interesseret i at blive ReThinker? Som ReThinker bliver du en del af et unikt fællesskab, hvor vi løfter opgaver for et hav af Aarhusregionens kulturorganisationer, events og projekter.

Det unikke ved at være frivillig ReThinker i VisitAarhus er, at du bidrager til udviklingen og synliggørelsen af Aarhus.

Du giver de mange tusinde gæster en fantastisk oplevelse, som de sent vil glemme. Du bliver en vigtig del af store teaterforestillinger, de største sportsevents, de mange krydstogsanløb og et væld af kulturelle begivenheder.

Det er op til dig, hvor meget eller hvor lidt du ønsker at give af din tid. Der kan være perioder, hvor du er meget aktiv og andre perioder, hvor du skruer ned. Du melder dig kun til de opgaver, du synes er interessante.

 

TILMELD DIG I AARHUS HER

Frivillige ReThinkers i Aarhus
Foto: Per Bille
ReThinker hjælper til Hobbitten på Moesgaard Museum
Foto: Per Bille

Det siger de frivillige

Marie Louise - ReThinker i Aarhus

Foto:Marius Visuals

"Du får lov til at prøve nogle ting af, og måske får du lov til at snuse lidt til noget, du finder interessant - måske noget du kan putte på dit CV ... så jeg kommer til at være frivillig ReThinker nok for evigt!" - Marie Louise, ReThinker Aarhus

Lars - frivillig ReThinker i Aarhus

Foto:Marius Visuals

"Det der med hvad fællesskabet kan udrette. Det giver altså en synergieffekt, når man også går og har det sjovt sammen. For det har vi. Der bliver sagt mange sjove ting undervejs." - Lars, ReThinker Aarhus

Find os her

På vores fælles mødested GeLinde på Balticagade i Aarhus C - find vej her.

På Facebook

Find din lokale frivilligkoordinator