Gå til indhold
Par på Himmelbjerget i Søhøjlandet

Weekendophold i Søhøjlandet

Foto: Jeppe Svendsen

Frigør en forlænget weekend i din kalender og tag kæresten med på tur til Søhøjlandet i Aarhusregionen. Området er perfekt for jer, der ønsker at kombinere aktiviteter i naturen med historisk sightseeing.

Søhøjlandet er Danmarks højest beliggende område og har den største tæthed af søer. Området strækker sig omkring byerne Silkeborg Danmarks Outdoor Hovedstad, Skanderborg og Ry og byder også på et af de største skovområder i landet.

Hvis du og din kæreste elsker naturen, men ikke vil gå glip af byens mange tilbud, er Søhøjlandet det ideelle sted til en forlænget weekend eller en miniferie for to.

Eller ønsker I fred og ro og nærhed

Naturen giver også masser af muligheder for blot at dase og nyde - og være der for hinanden

Naturoplevelser - for to

Tag din elskede med ud i naturen og oplev magien sammen. Der er intet mere inspirerende og forfriskende end at fordybe sig i naturens skønhed og ro. Gå en tur i skoven og mærk træernes bløde bark og fuglenes sang, eller tag på en vandretur ved de mange søer, og lad stilheden hvile omkring jer.

Kulturoplevelser - for to

Du kan også vælge at tage kæreste med på en rejse gennem kulturens vidunderlige verden og lade jer inspirere sammen. Besøg de hyggelige museer og fordyb jer i de smukke malerier og skulpturer, nyd en kulinarisk oplevelse og smag lækre retter sammen på en hyggelig restaurant eller gå en tur rundt i byerne og oplev historiske monumenter og interessant arkitektur.

Find rundt i Søhøjlandet

Himmelbjerget midt i Søhøjlandet

Oplev Søhøjlandet

- og lær hele området at kende

Hjejlen på Gudenåen

Top-naturoplevelser

Himmelbjerget, Gudenåen,  Hjejlen, Trækstien ...

Landal Søhøjlandet

Overnatning i Søhøjlandet

Hotel, camping, vandrerhjem, feriehus ...

Det røde I - turistinformation

Find oplevelser, transport, overnatning, events o.l.

Share your moments with us: