Julefrokost hos Restaurant Anker

Julefrokost og lækker dansk julemad

Foto: Restaurant Anker

Julefrokosten og julemiddagen er nok noget af det, vi danskere lægger mest vægt på, når vi tænker juletraditioner og julehygge. Mange restauranter tilbyder derfor også den lækre klassiske udgave, men også de mere moderne af slagsen. Bliv inspireret her på siden.

Højtidens klassiske juleretter er mange og får tænderne til at løbe i vand. Marinerede sild med æg og karrysalat eller gammeldags flæskesteg med sprøde svær og rødkål er bare nogle af de mange lækkerier, der hører til en klassisk dansk julefrokost. 

På nedenstående caféer og restauranter i Aarhus kan du finde dansk julefrokost på menukortet. Hos nogle i en klassisk udgave - hos andre med et moderne twist - traditionel, nyfortolket og gentænkt.

Liste
Kort
Julefrokost hos Gl. Skovridergaard Hotel og Konferencecenter
Foto: Gl. Skovridergaard Hotel og Konferencecenter

Juleforkost på Gl. Skovridergaard Hotel

Nyd en fuldendt julefrokost hos, hvor oplevelse af gastronomi, stemning og omgivelser i særklasse er i højsæde. Julefrokostmenuerne er hjemmelavede og fuld af velsmag og lokalerne er smukke og indbyder til en uforglemmelig aften.

Periode: 1. nov. - 17. dec.

Læs mere og book her

Læs mere
Café Konrad
Foto: Café Konrad

Café Konrad

Er du til den traditionelle eller lidt mere utraditionelle julefrokost? Hos Café Konrad kan du vælge mellem marineret sild, lun rødspætte, kyllingesalat og lun leverpostej eller tigerrejer, charcuteri og tunmousse - og mange andre delikatesser.

Periode: 1. nov. - 23. dec. (10.00 - 16.00).

Se menuen her

Læs mere
Restaurant Havnær
Foto: Restaurant Havnær

Glad i munden og høj på jul

Nyd en julemenu hos Restaurant Havnær på den smukke Aarhus Ø. Gå ombord i hjemmestegte sild, saltede æbleskiver og skaldyr, fiskefilét, flamberet fisk, andebryst, svinekæbe - ost og moderne ris ala mande - med megen lækre tilbehør.

Periode: 1. nov. - 22. dec. 

Se menu og Book her

Læs mere
Julefrokost hos Restaurant Anker
Foto: Restaurant Anker

Restaurant Anker

Nyd en lækker julefrokost hos Restaurant Anker tæt på bølgeskvulp, lystbåde og kuttere på Aarhus Ø, hvor du samtidig kan nyde den smukke udsigt ud over vandet og områdets moderne arkitektur. 

Læs mere og book bord her.

Læs mere
Den Lille Kro i Aarhus
Foto: Den Lille Kro

Den Lille Kro

Vælg mellem 8, 10 eller 12 retter. Nyd en julefrokost som selvfølgelig skal indeholde sild, laks og fiskefilet, tarteletter, ribbensteg, medister m.m. - og selvfølgelig en lækker hjemmelavet Ris a la mande. 

Læs mere og book bord her.

Læs mere

Julefrokost på Hotel Årslev Kro

Julen er glædens fest. En tid hvor man samles med sine nærmeste og nyder hinandens selskab. Og netop her inviterer Hotel Årslev Kro på en traditionel juleanretning, som rigtig varmer hjertet - med anretninger der bl.a. byder på sild, æg, rejer, laks, fiskefilet, tarteletter mm.

Forudbestilling ved mere end 10 personer er nødvendig tlf. 86 26 05 77 eller hotel@aarslevkro.dk.

Periode: 20. nov. - 20. dec.

Læs mere og book bord her

Læs mere
Nytårsmiddag hos Restaurant Martino
Foto: Restaurant Martino

Nyd Martinos Juleplatte

Nyd Martinos juleplatte med 7 klassiske julespecialiteter udvalgt af kokken. Aftenmenuen består af deres specielle Christmas Days menu med 3 retter, Legeret fiskesuppe med hvidfisk og urter, Lavbagt short-ribs med rødvins-reduction, glaserede vinter rødder og svamperisotto, som afsluttes med den skønne dessert vanilje panna cotta med syltede kirsebær.

Læs mere og book her

Læs mere

Den store julefrokost hos Restaurant NorR

Vælg mellem 8, 10 og 12 lækre juleretter. Lad juleappatiten være afgørende for, hvor mange forskellige lækkerier, du og dine gæster ønsker.  

Læs mere og book her

Læs mere
Jul på Langhoff & Juul, Aarhus
Foto: Raisfoto, Langhoff & Juul

Langhoff & Juul

Hos Langhoff & Juul i Ebeltoft er du sikret en restaurant oplevelse ud over det sædvanlige. Her kan du mødes med dem, du holder af over god mad og i omgivelser, der får skuldrene til at sænke sig.

Læs mere og book her

Læs mere

Mefisto Restaurant & Gårdhave

Nyd en juleanretning med mange små serveringer, hvor du kommer omkring flere klassiske juleserveringer med alt fra sild til risalamande eller Mefistos 3-retters julemenu med toner af jul i aroma og smag.

Periode: 9. nov. - 23. dec.

Læs mere og book her

Læs mere
Jul hos Evald Brasserie og Café
Foto: Evald Brasserie og Café

Nye en Julefrokost i Silkeborg

Tag familien eller vennerne med og nyd en lækker julefrokost midt i det idylske Silkeborg.

THE JULEMENU: Forret: Bouillabaisse, den klassiske franske fiskesuppe fra Provence. Med mørksej, hjertemuslinger, blåmuslinger, knivmuslinger og urter. Serveres med brød.

Hovedret: Confiteret and med bagte rosenkål, syltede perleløg, pommes puré og skysauce med tyttebær.

Dessert: Chokolade fondant, den blødende chokoladekage. Serveres med appelsinkompot, nøddekrokant og vaniljeis.

Periode: 9. nov. - 23. dec.

Læs mere og book her

Læs mere

Hvilke restauranter, hoteller og attraktioner holder åbent hen over julen - og hvordan er butikkernes åbningstider?

Få et overblik over julens åbningstider her.