Gå til indhold
Jul på Langhoff & Juul, Aarhus

Klassisk dansk julefrokost i Aarhus

Foto: Raisfoto, Langhoff & Juul

Julefrokosten er et socialt og kulinarisk samlingspunkt, og byens mange caféer og restauranter viser vej i de traditionelle julefrokostretter. Læs med her og find inspiration til, hvor du skal smage på din Jul i Aarhus.

Højtidens klassiske juleretter er mange og får tænderne til at løbe i vand. Marinerede sild med æg og karrysalat eller gammeldags flæskesteg med sprøde svær og rødkål er bare nogle af de mange lækkerier, der hører til en klassisk dansk julefrokost. 

På nedenstående caféer og restauranter i Aarhus kan du finde dansk julefrokost på menukortet. Hos nogle i en klassisk udgave - hos andre med et moderne twist - traditionel, nyfortolket og gentænkt.

Liste
Kort
Langhoff & Juul
Foto: Langhoff & Juul

Langhoff & Juul

Hos Langhoff & Juul handler det om at mødes og fejre - nyde at det er weekend, en fridag eller bare en god dag. Her bliver der ikke gået på kompromis med økologi, bæredygtighed og kvalitet.

Læs mere
Julefrokost hos Restaurant Anker
Foto: Restaurant Anker

Restaurant Anker

Nyd en lækker julefrokost hos Restaurant Anker tæt på bølgeskvulp, lystbåde og kuttere på Aarhus Ø, hvor du samtidig kan nyde den smukke udsigt ud over vandet og områdets moderne arkitektur. 

Læs mere
Den Lille Kro i Aarhus
Foto: Den Lille Kro

Den Lille Kro

Vælg mellem 8, 10 eller 12 retter. Nyd en julefrokost som selvfølgelig skal indeholde sild, laks og fiskefilet, tarteletter, ribbensteg, medister m.m. - og selvfølgelig en lækker hjemmelavet Ris a la mande. 

Læs mere
Bådcafé
Foto: Bådcafé

Bådcafé

Spadser en tur ud på molen på Marselisborg Lystbådehavn, og nyd en kaffe eller et glas vin på byens unikke Bådcafé, som ligger på den gamle Endelave-færge Sorte Louis. Sorte Louis er fra 1950, og har ...

Læs mere
Restaurant MellemRum
Foto: RAISFOTO

Restaurant MellemRum

Restaurant MellemRum i Aarhus er en restaurant for dig, der elsker god mad og dejlig vin. Her er der altid fokus på indhold og kvalitet af det, der kommer i glassene og på tallerkenerne.

Læs mere
Restaurant Komfur
Foto: Restaurant Komfur

Restaurant Komfur

På Restaurant Komfur er der 3 væsentlige værdier: hygge, håndværk og energi. At skabe den optimale madoplevelse baseret på de tre grundsten er restaurantens metier.

Læs mere
Restaurant NorR
Foto: Restaurant NorR

Restaurant NorR

Hos Restaurant NorR får du en fantastiske udsigt over Aarhusbugten og den maritime stemning fra lystbådehavnen. De byder på klassiske danske frokostretter, middagsretter og desserter.

Læs mere
Restaurant Klokken Aarhus
Foto: Klokken Aarhus

Restaurant Klokken Aarhus

Hos Klokken Aarhus kan du nyde traditionel dansk mad af høj kvalitet i hyggelige og afslappende omgivelser midt i Aarhus.

Læs mere

Du kan læse om julens åbningstider her og se en oversigt over åbningstider for hoteller, restauranter og attraktioner her.

Share your moments with us: