Gå til indhold
Bestseller Aarhus City Halvmarathon

Udendørs aktiviteter i Aarhus

Foto: Bestseller Aarhus City Halvmarathon

I vand og på land - det er bare med at komme af sted, for de mange aktiviteter står og venter på at blive oplevet både i og omkring Aarhus. 

Liste
Kort
Surf Agency
Foto: Stand Up Paddle Surf Agency i Aarhus

Surf Agency

Få en sjov oplevelse på vandet og nyd synet af den smukke lystbådehavn og Aarhus Ø, mens du padler forbi de flotte både og ikoniske bygninger.

Læs mere
Udendørs fitnessparker
Foto: VisitAarhus

Udendørs fitnessparker

Hvis du kan lide en god løbetur i de dejlige naturskønne områder i og omkring Aarhus, kan du kombinere dem med en god træning på fitnessredskaber, som du kan finde mange steder i byen. Ja - faktisk he...

Læs mere
Jydsk Væddeløbsbane
Foto: Jydsk Væddeløbsbane

Jydsk Væddeløbsbane

Jydsk Væddeløbsbane ligger som en naturskøn oase tæt ved byens centrum, og er et dagligt åndehul for mange mennesker, som kommer for at se hestene blive trænet eller for at nyde den medbragte mad på d...

Læs mere
Lystfiskeri i Aarhus
Foto: Sea Rangers

Lystfiskeri i Aarhus

Der er gode muligheder for at nyde en fisketur i Aarhus. Hvor ikke andet er angivet, kan du som lystfisker fange fisk fra broer og strande - og har du lyst kan du også sejle ud på vandet og fiske fra ...

Læs mere
Cykler på cykelstien ved Risskov
Foto: Photopop, VisitAarhus

På cykel i Aarhus

Hop på cyklen og udforsk byen (og naturen) fra en ny vinkel. 

Læs mere
247outdoor.dk
Foto: 247outdoor.dk

247outdoor.dk

Med 247outdoor.dk kan du få en sjov oplevelse på mountainbike eller på SUP Board i Marselisborg skoven eller på vandet omkring Aarhus.

Læs mere
Aarhus Havbane
Foto: Aarhus Havbane

Aarhus Havbane

Havsvømning er blevet meget populært i Aarhus. Er du først blevet bidt af åbent hav-svømning, er det svært at glemme igen.

Læs mere
Discgolf i Aarhus
Foto: VisitAarhus

Discgolf i Aarhus

Tag vennerne eller familien med til et spil discgolf i Aarhus N eller Tilst. Alle er velkomne – det er gratis og kræver ikke medlemsskab at spille.

Læs mere
Aarhus Watersports Complex
Foto: Aarhus Watersports Complex

Aarhus Watersports Complex

At stå på wakeboard er som at stå på snowboard eller vandski, hvor du mærker suset af fartens glæde – en vandsport, som du nu også kan opleve i Aarhus hos Aarhus Watersports Complex.

Læs mere
Marselisborg Sporet
Foto: MTB Marselis

Marselisborg Sporet

Forestil dig en hel weekend med mountainbike, familie og venner - i skov, tæt på vandet og stigninger på næste 600 meter. Det kan du på Marselisborg Sporet i Aarhus.

Læs mere
Legepladser i Aarhus
Foto: Tivoli Friheden

Legepladser i Aarhus

Nyd en dag under åben himmel, og slip børnene fri på en af Aarhus' mange sjove, lidt vilde og udfordrende legepladser. Herunder kan du få en lille forsmag på, hvad der venter børn og barnlige sjæle på...

Læs mere

Vandre- og løberuter i Aarhus

Aarhus er beliggende ved skov og strand og byder på masser af skønne naturoplevelser. Nedenfor kan du finde gode forslag til løbe- og vandreture både i Aarhus og omegn.

Læs mere

Vidste du at Danmarks Outdoor hovedstad ligger i Aarhusområdet, og at du også i Aarhusområdet kan gå på opdagelse i Nationalpark Mols Bjerge og sågar i en mere en 250 km lang kyststrækning med mange meget børnevenlige strande?

Share your moments with us: