©  Foto:

Vinterferie i Den Gamle By

I Den Gamle By i Aarhus er der aktiviteter for hele familien i vinterferien hver dag. Byg din egen eventyrlanterne eller lav bolsjer - og tag på en fantastisk tidsrejse 1200 år tilbage i tiden.

Vinterferie i Den Gamle By er for hele familien. Byg lanterner, lav bolsjer, smag fastelavnsboller, kig ind i købmandsgården, besøg folks hjem og mærk jeres egen historie. De sjove aktiviteter finder sted på Renæssancegården.

Nyd fastelavnsboller på konditoriet

Nyd stemningen i det gamle konditori Café Bonnich. Her kan du blandt andet købe fastelavnsboller, kaffe og varm kakao med flødeskum. Hos Bagerfruen i Algade kan du også købe faste-kringler og andre lækkerier, bagt efter opskrifter fra før 1900.

På opdagelse i 1974-kvarterets hjem

Kig ind i lejlighederne i Tårnborg og opgangen i Havnegade og se, hvordan et kollektiv, en kernefamilie og en grønlandsk studerende boede i 1974.

Tidsrejsen "Aarhus Fortæller"

Tag på 1200 års tidsrejse i et 800 m2 stort underjordisk univers med mange interaktive oplevelser. Med Aarhus som eksempel fortæller udstillingen om de danske byers historie fra vikingetiden til i dag.

Besøg Købmandsgården

Her kan både udforskes hjem, kontor og købmandsbutik som det ville have set ud i 1860'erne. Købmanden står klar til at sælge dig alt fra lakridsrod, kandis og pølser til gebis-tandbørster.

Se, hvad andre deler på Instagram

#dengamleby #visitaarhus #visitaarhusregion