Gå til indhold
Kalø Gårdbutik på Djursland - økologisk kød og grønt

Lokale smagsoplevelser i Aarhusregionen

Foto: Frame & Work

Spis lokalt når du er på ferie. I Aarhusregionen finder du masser af lækre lokale smagsoplevelser. Små gårdbutikker, producenter af saft og frugtvin, lokale bryggerier og kafferisterier er blot noget af det, du kan besøge. Og så bærer området faktisk titlen som Europæisk Gastronomi Region.

Smag, passion, bæredygtighed er nøgleord, og flere steder kan du komme helt tæt på produktionen og menneskerne bag.

Liste
Kort
Cold Hand Winery
Foto: Cold Hand Winery

Cold Hand Winery

Oplev frugtvineriet Cold Hand Winery, et sted hvor noget af verdens bedste frugtvin produceres. Her åbnes sanserne og fortælleglæden blomstrer. 

Læs mere
Ebeltoft Gårdbryggeri
Foto: Ebeltoft Gårdbryggeri

Ebeltoft Gårdbryggeri

Ebeltoft Gårdbryggeri er et lille familieejet bryggeri, der brygger sodavand og øl. De arbejder med de bedste råvarer, de kan finde, og de går meget op i de små detaljer i hver eneste bryg.

Læs mere

Høbjerg Gartneri, Gårdbutik & Café

Høbjerg Gartenri er et rigtig hyggeligt og idyllisk sted med eget gartneri, gårdbutik og cafe.

Læs mere

Galleri, vingård og gårdbutik Hylkegaard

Hylkegård er som taget ud af en Morten Korch-film og byder på mange oplevelser. Ved gården i Voldby er anlagt en vinmark med 1400 stokke af hvidvinsdruen Solaris. Med årene er der fine hvidvine i vent...

Læs mere
Viskum Snaps & Blomsterværkstedet
Foto: Viskum Snaps

Viskum Snaps & Blomsterværkstedet

Viskum Snaps producerer lækre lokale kryddersnapse, og du vil helt sikkert kunne både smage og fornemme, den stor erfaring de har i at fremstille de specialdesignede urtesnapse.

Læs mere
Øer Gårdbutik
Foto: @michellefr0st

Øer Gårdbutik

Øer Gårdbutik sælger, blandt meget andet, kød, pølser, røgvarer, spegepølser og bacon fra Egåslagteren, som producerer alt fra bunden af.

Læs mere
Restaurant Moment
Foto: Moment

Restaurant Moment

Som nabo til økolandsbyen Friland ligger Restaurant Moment, som med en helt specifik tilgang til råvarerne forsøger at give hver gæst den største smagsoplevelse, der kan opnås på baggrund af friske og...

Læs mere
Aarhus Bryghus
Foto: Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus

Aarhus Bryghus er et selvstændigt, familie-ejet mikrobryggeri, etableret i 2005 i Aarhus Syd. Bryggeriet tapper øl i flasker og fadøl til salg i butikker og restaurationer. På bryggeriet er der også e...

Læs mere
Grøn oplevelseKaffebar La Cabra
Foto: Maria Halse

Kaffebar La Cabra

La Cabra er en hyggelig kaffebar i centrum af Aarhus indrettet med stilrent dansk design. Kaffen er hjemmeristet og i verdensklasse, og brødet og kagerne er hjemmebagt.

Læs mere
Søhøjlandets Destilleri
Foto: Søhøjlandets Destiller Aps

Søhøjlandets Destilleri

Søhøjlandets Destilleri er stedet, hvor du kan smage lokal produceret gin og whisky fra et lille batch-destilleri, hvor kærligheden til tradition og håndværk går hånd-i-hånd med nytænkning og bevægels...

Læs mere
Mols Kafferisteri
Foto: Mathilde Wester

Mols Kafferisteri

Mols Kafferisteri er et lille risteri, hvor du kan nyde en kaffe brygget på de allerbedste kaffebønner. Alle deres kaffer er nøjsomt udvalgt, ud fra duft og smag.

Læs mere
Lokale smagsoplevelser i Meny Rønde
Foto: Destination Djursland

Lokale smagsoplevelser i Meny Rønde

Hos Meny Rønde kan du købe mange lokale specialiteter fra hele Djursland. Det er det eneste sted i Danmark, du kan købe skov-kvæg fra Nationalpark Mols Bjerge.

Læs mere
Fru Lunds Butik
Foto: Fru Lunds Butik

Fru Lunds Butik

Hos Fru Lunds Butik i hjertet af middelalderbyen Randers, kan du gå på opdagelse i danske delikatesser, specialiteter og lækkerier.

Læs mere
Viborg handelsmarked Nytorvboder
Foto: Jesper Maagaard

Viborg handelsmarked Nytorvboder

Besøg Viborgs handelsmarked Nytorvboder og gå på opdagelse i de økologiske råvarer og specialiteter, som lokale ildsjæle, der elsker god smag og brænder for deres produkter, stiller an med de mange fy...

Læs mere
Chokolade-Fabrikken
Foto: Chokolade-Fabrikken

Chokolade-Fabrikken

Hos Chokolade-Fabrikken sætter de en ære i at anvende de bedste råvarer til deres produktion, og de kræser om det gamle håndværk og de gode traditioner.

Læs mere
Food Walk
Foto: Food Walk Aarhus

Food Walk

Food Walk tilbyder guidede ture i Aarhus, hvor du med en lokal guide går fra restaurant til restaurant for at smage og sanse de forskellige køkkener og samtidig får en anderledes oplevelse af byen.

Læs mere
Food Festival
Foto: Claes Bech Poulsen

Food Festival

Hvert år først i september slår Food Festival dørene op til en weekend fyldt med inspiration og kulinariske oplevelser i de smukke omgivelser ved Tangkrogen i Aarhus.

Læs mere

Share your moments with us: