Gå til indhold
©  Foto:

Parkering i Aarhus

Når du kommer til Aarhus, er det rart at vide, hvor du kan stille bilen. Herunder kan du se, hvor du kan parkere både ude og under tag, når du besøger byen.

I Aarhus er der masser af parkeringsmuligheder i og tæt på centrum. Der er mange forskellige udbydere og parkeringsselskaber, og derfor også forskellige priser alt efter, hvor du vælger at parkere din bil.

Gratis parkring

Det er ikke muligt at parkere gratis i det indre Aarhus. men har du mod på at gå et lille stykke eller tage en bus, er Tangkrogen et af de steder, hvor parkeringen er gratis. Eller du kan stille bilen ved Ceres Arena eller Tivoli Friheden syd for centrum, hvor der stort set altid er ledige parkeringsmuligheder.

Parkeringszoner i Aarhus

Det centrale Aarhus er delt op i 2 betalingszoner - rød og gul zone.

Den røde zone dækker over det meste af midtbyen. Her er betalingsparkering hverdage og lørdage kl. 08-23 og søndag kl. 08-18. 

Den gule zone parkeringszoner dækker over store dele af den ydre del af midtbyen. Her er der ofte 2 timers gratis parkering ved registrering af dit køretøj digitalt eller ved en nærliggende parkeringsautomat. Efter de første 2 timer er der betaling hverdage og lørdage kl. 08-23, og kl. 08-18 om søndagen.

Du kan se et kort over zonerne og priser her.

Parkeringshuse i Aarhus

I centrum er der også flere muligheder for at parkere i en lang række parkeringshuse herunder bl.a. varehuset Salling, Bruuns Galleri og den automatiske parkeringskælder under DOKK1.

Du kan se en liste over parkeringshuse her.

Bemærk, at parkeringsreglerne kan blive ændret

Vær altid opmærksom på, at både priser og parkeringsregler kan blive ændret.

Parkering og opladning af EL-biler

Parkering i Aarhus Kort: her kan du oplade din EL-bil

Share your moments with us: