©  Foto:

Fed Fredag i Friheden

Til Fed Fredag og Lørdag i Tivoli Friheden kan du opleve over 20 af landets førende artister fra den danske musikscene, der står klar til at give dig en spektakulær og uforglemmelig musikoplevelse.

Fed Fredag og Lørdag

Hvert år arrangerer Tivoli Friheden fede koncerter på fredage og lørdage fordelt hen over sommeren. Det er koncerter både for unge og ældre, uanset om du er til pop eller rock. Koncerterne starter omkring kl. 20 og tiltrækker hvert år rigtig mange gæster indenfor i Tivoli Friheden.

Pladsreservation med sæsonkort

I år skal du som noget nyt reservere plads til udvalgte koncerter, såfremt du har sæsonkort. Pladsreservationen frigives 14 dage før koncerten, og er gratis. Læs mere om pladsreservation her.

Musik til enhver smag

De forgangne år har programmet budt på blandt andre Benjamin Hav, TV-2, Scarlet Pleasure, Kesi, Christopher, Tina Dickow, Malurt, Dizzy Mizz Lizzy og Carpark North.

De første artister på programmet for 2024 er allerede offentliggjort. Glæd dig til et brag af en fest til Fed Fredag og Fed Lørdag 2024, når følgende artister indtager scenen i Friheden:

Queen Machine

Artigeardit x Lamin

Saveus

Se, hvad andre deler på Instagram

#fedfredagifriheden #tivolifriheden #visitaarhus