Klatreparken i Randers

Klatre, søge, surfe og sjove boldspil

Foto: Klatreparken Randers

I vand og på land - det er bare med at komme af sted og finde de mange sjove udendørs aktiviteter, der står og venter på at blive oplevet i hele Aarhusregionen. 

Liste
Kort
Surf Agency
Foto: Stand Up Paddle Surf Agency i Aarhus

Surf Agency

Sammen med Surf Agency kan du få en sjov oplevelse på vandet og samtidig nyde synet af den smukke lystbådehavn og Aarhus Ø, mens du padler forbi de flotte både og ikoniske bygninger.

Læs mere
På skinnecykel med Djursland for Fuld Damp
Foto: Djursland for Fuld Damp

På skinnecykel med Djursland for Fuld Damp

Trænger dig og familien til at komme ud og røre jer, men ved ikke helt hvor turen skal gå hen? Hop på et par skinnecykler mellem Allingåbro og Randers hos Djursland for Fuld Damp, hvor I kan cykle hel...

Læs mere

UrbiHunt – Urban Escape Games

Oplev udfordrende escape games, udendørs i Aarhus. Dyst mod en diktator eller overlist Loke i et vikingeeventyr. Løs de kryptiske gåder og oplev byen, mens uret tikker. Hvor højt kan I nå på leaderboa...

Læs mere
Aarhus Watersports Complex
Foto: Aarhus Watersports Complex

Aarhus Watersports Complex

At stå på wakeboard er som at stå på snowboard eller vandski, hvor du mærker suset af fartens glæde – en vandsport, som du absolut skal opleve i Aarhus hos Aarhus Watersports Complex.

Læs mere
Klatreparken Randers
Foto: Klatreparken Randers

Klatreparken Randers

Er du klar på sjov, spænding og udfordring? Klatreparken Randers byder på aktive oplevelser for alle aldre, og med seks forskellige baner i meget varierende højder er der garanti for morskab.

Læs mere
Klatreparken Silkeborg
Foto: Klatreparken

Klatreparken Silkeborg

Er du klar på sjov, spænding og udfordring? Klatreparken Silkeborg byder på aktive oplevelser for alle aldre, og med seks forskellige baner i meget varierende højder er der garanti for morskab.

Læs mere

AdventureGolf og FodboldGolf med DitEvent.dk

Spil AdventureGolf på Europas største 12 hullers Adventure Golfanlæg, eller gå en runde på den store 18 hullers FodboldGolf-bane.

Læs mere
Aarhus Havbane
Foto: Aarhus Havbane

Aarhus Havbane

Havsvømning er blevet meget populært i Aarhus. Er du først blevet bidt af åbent hav-svømning, er det svært at glemme igen.

Læs mere

Vandsportsaktiviteter med Blue Spirit

Blue Spirit er en Surf Skole tæt på Ebeltoft på Djursland. Her kan du prøve kræfter med både windsurfing og SUP - og deres sjove MEGA SUP.

Læs mere
Udendørs fitnessparker
Foto: VisitAarhus

Udendørs fitnessparker

Hvis du kan lide en god løbetur i de dejlige naturskønne områder i og omkring Aarhus, kan du kombinere dem med en god træning på fitnessredskaber, som du kan finde mange steder i byen. Ja - faktisk he...

Læs mere
Outdoor365
Foto: Outdoorfestivalen

Outdoor365

Outdoor365 er en onlineportal, hvor du kan blive inspireret til outdoor-aktiviteter og udeliv. Du kan finde aktiviteter både til lands, til vands og i luften.

Læs mere
MTB Travels
Foto: MTB Travels

MTB Travels

MTB Travels holder til i Virklund - i hjertet af Silkeborgs MTB mekka. MTB Travels tilbyder guidede turer og oplevelser på lækre e-bikes gennem skovene i Silkeborg. Glæd dig til gode oplevelser i skov...

Læs mere
Disc Golf bane
Foto: Kamilla Posch

Disc Golf bane

I et samarbejde mellem Syddjurs Kommune og Ebeltoft Disc Golf Klub er der i det kuperede terræn mellem Filmhøjskolen og Ebeltoft Idrætscenter anlagt en ni hullers bane, som kan benyttes af alle.

Læs mere
Disc Golf i Aarhus
Foto: VisitAarhus

Disc Golf i Aarhus

Tag vennerne eller familien med til et spil discgolf i Aarhus N eller Tilst. Alle er velkomne – det er gratis og kræver ikke medlemsskab at spille.

Læs mere

LOCKED Outdoor - udendørs escape game

Med LOCKED Outdoor i Aarhus, kan dig og dine venner opleve et escape room i det fri. Når I at finde den skyldige, før tiden løber ud?

Læs mere
Randers Industriparkour
Foto: Randers Industriparkour

Randers Industriparkour

Parkouranlægget i Tronholmparken er unikt og det eneste af sin slags. Det består af autentiske eller stilistiske elementer fra den lokale industri.

Læs mere
Undervandsstien - Ebeltoft
Foto: Kristian Herget

Undervandsstien - Ebeltoft

Oplev undervandsaktivitetsstien ved Fuglsø Strand, eller nogle af de andre spændende undervandslokaliteter ved Syddjurs kyster.

Læs mere

Vidste du at Danmarks Outdoor hovedstad ligger i Aarhusregionen, og at det også er her du kan gå på opdagelse i Nationalpark Mols Bjerge og sågar i en mere en 250 km lang kyststrækning med mange børnevenlige strande?