Hundeskov i Randers Kommune

Hundeskove i Aarhusregionen

Foto: Randers Kommune

Tag hunden med i skoven i Aarhus, Randers, Viborg, Silkeborg, Favrskov eller på Djursland - og lad den løbe frit rundt. I hele Aarhusregionen finder du mange hundeskove, hvor både du og din hund kan få rigtig mange gode oplevelser sammen.

Hundeskove

Liste
Kort
Hundeskove i Silkeborg
Foto: VisitSilkeborg

Hundeskove i Silkeborg

Der er mange hundeskove i Silkeborg, hvor du må gå en tur med din hund uden snor. Dog skal du have din hund under fuld kontrol, da det ikke er alle, der er lige vilde med hunde. 

Læs mere
Hundeskove i Aarhus
Foto: VisitAarhus

Hundeskove i Aarhus

I Aarhus og omegn er der et bredt udvalg af hundeskove, hundeparker, hundeløbegårde og fritløbsområder, hvor du har mulighed for at lade din hund løbe frit og samtidig møde andre hunde og deres ejere....

Læs mere
Hundeskove i Randers
Foto: VisitRanders

Hundeskove i Randers

Du kan gå tur med din hund flere steder i og omkring Randers, hvor der er opført hundeskove ved Fladbro, Nordre Fælled, skovholmen og flere andre steder.

Læs mere
Hundeskove i Viborg
Foto: VisitViborg

Hundeskove i Viborg

Tag hunden med på ferie til Viborg. Her finder du mange gode hundeskove, hvor du frit kan lade din hund løbe og lege. Vær kun opmærksom på, at du altid skal have kontrol over din hund, så ingen kommer...

Læs mere

Hundeskov i Egedal Skov - Ebeltoft

I Egedal skov finder du også en indhegnet hundeskov lige uden for Ebeltoft. Hundeskoven er indhegnet med selvlukkende låger, og der er parkering på Elsegårdevej over for Ebeltoft Rideskole. 

Læs mere
Grenaa Hundeskov
Foto: Destination Djursland

Grenaa Hundeskov

Tag hunden med, når du tager på ferie i Grenaa. Her kan I bl.a. gå tur i Grenaa Hundeskov, som er en mindre indhegnet hundeskov beliggende nær DCH-Grenaa træningsbane.

Læs mere