SUP Event ved Navitas i Aarhus

Oplev de bedste SUP spots i Aarhusregionen

Foto: Photopop

Stand Up Paddle, også kendt som SUP, er en fantastisk vandsportsaktivitet, der passer til alle - uanset om du er erfaren eller nybegynder, med familie, med venner eller din partner. Find her gode tips til de allerbedste steder i Aarhusregionen, hvor du kan nyde vandet fra et paddleboard.

SUP spots og andre spændende vandsportsaktiviteter

Er du klar til at prøve kræfter med paddleboard, snowboard eller vandski? I Aarhusregionen venter der dig sjove og fantastiske vandsportsoplevelser, perfekt til dig, der elsker vandet.

Liste
Kort

Brassø, en del af Silkeborgsøerne

Oplev Brassø ved Silkeborg, en del af de imponerende Silkeborgsøer i det naturskønne Søhøjland. Brassø er en hyggelig, børnevenlig strand, men byder også på masser af andre vandaktiviteter som kajakro...

Læs mere
Begtrup Vig og Strand
Foto: VisitAarhus

Begtrup Vig og Strand

Begstrup Vig, beliggende ved Mols på Djursland, huser en af regionens mest børnevenlige strande - Begstrup Strand. Med Helgenæs mod syd og øst samt den lille ø Rønnen mod nord, er stranden omgivet af ...

Læs mere
Grenaa Strand
Foto: Roar Paaske

Grenaa Strand

Stranden har udsigtsplads, som er velegnet for folk med handicap, og hvor familien kan hygge sig med madkurven.

Læs mere
Gammel Løgten Strand
Foto: Destination Djursland

Gammel Løgten Strand

På den sydlige kyst af Djursland ligger Gammel Løgten Strand, en sand oase for familier. Den hvide sandstrand og det lave vand gør den ideel til børn. Samtidig er stranden et paradis for SUP-entusiast...

Læs mere
Fjellerup Strand
Foto: Lianne Lassen

Fjellerup Strand

Fjellerup Strand er en charmerende sommerhusby, der ligger ved kysten i det nordlige Djursland og huser omkring 210 beboere i byområdet. Med sin idylliske beliggenhed i Fjellerup byder stranden på en ...

Læs mere
Handrup Strand
Foto: VisitAarhus

Handrup Strand

Handrup Strand, beliggende centralt i forhold til byen Ebeltoft, er en fantastisk børnevenlig strand. Med en fin badebro og en atmosfære, der tiltrækker badegæster og vandelskere herunder også SUP int...

Læs mere
Marselisborg Lystbådehavn
Foto: Marselisborg Lystbådehavn

Marselisborg Lystbådehavn

Marselisborg Lystbådehavn ligger smukt placeret i den sydlige del af Aarhus ikke langt fra området omkring Marselisborg skovene, Mindeparken og det nye Kongelunden.

Læs mere
Viborg Søerne
Foto: Jesper Maagaard

Viborg Søerne

Viborg Søerne Nørresø og Søndersø ligger naturskønt ved byens centrum og giver gode muligheder for både fiskeri, hyggelig badning og andre hyggelige vandaktiviteter.

Læs mere
Randers Havn
Foto: Peter Riisberg Jensen

Randers Havn

Randers Havn står som Danmarks eneste flodhavn, og den er ikke kun en vigtig del af byens struktur, men også dens største arbejdsplads med direkte forbindelse til Gudenåen og Randers Fjord.

Læs mere
Udbyhøj Strand
Foto: RAISFOTO

Udbyhøj Strand

Udbyhøj Strand er en familievenlig strand, som ligger lige ved siden af Udbyhøj Lystbådehavn og Randers Fjord Camping, hvor der er kiosk, grill, toilet- og badfaciliteter.

Læs mere
Silkeborg Langsø
Foto: Silkeborg Kommune

Silkeborg Langsø

Silkeborg Langsø er en oase midt i hjertet af Silkeborg by. Søen er omgivet af byen, frodige skove og smukke villaer med haver helt ned til vandet. Den er et populært sted for dem, der ønsker at kombi...

Læs mere

Se de bedste SUP spots på et kort

Du finder et hav af SUP spots i Aarhusregionen og i hele Østjylland på nedenstående kort. Rigtig god fornøjelse!

Lej udstyr og få anbefalinger med på vejen

Uanset om du er nybegynder eller erfaren padler, er det altid en god idé at få lidt vejledning og oplæring, inden du begiver dig ud på vandet. Selv som øvet padler kan det være gavnligt at kende til de lokale forhold og hensyn, der skal tages.

Få vejledning og oplæring til dit SUP-eventyr nedenfor

Liste
Kort

Vandsportsaktiviteter med Blue Spirit

Blue Spirit er en Surf Skole tæt på Ebeltoft på Djursland. Her kan du prøve kræfter med både windsurfing og SUP - og deres sjove MEGA SUP.

Læs mere
Surf Agency
Foto: Stand Up Paddle Surf Agency i Aarhus

Surf Agency

Sammen med Surf Agency kan du få en sjov oplevelse på vandet og samtidig nyde synet af den smukke lystbådehavn og Aarhus Ø, mens du padler forbi de flotte både og ikoniske bygninger.

Læs mere

KAYAKOMAT - Kajak og SUP udlejning

KAYAKOMAT i Silkeborg tilbyder selvservice af kajak og SUP udlejning. KAYAKOMAT har åbent 24/7 og du kan derfor selv, nemt og enkelt, leje en kajak eller et SUP-board, som du kan benytte til at sejle ...

Læs mere
Aarhus Watersports Complex
Foto: Aarhus Watersports Complex

Aarhus Watersports Complex

At stå på wakeboard er som at stå på snowboard eller vandski, hvor du mærker suset af fartens glæde – en vandsport, som du absolut skal opleve i Aarhus hos Aarhus Watersports Complex.

Læs mere
Kano- og bådudlejning hos Skyttehusets Outdoor Camp
Foto: Skyttehusets Outdoor Camp

Kano- og bådudlejning hos Skyttehusets Outdoor Camp

Lej en kano, kajak, SUP eller motorbåd hos Skyttehusets Outdoor Camp. Du kan også leje en styrpultbåd eller en EL-båd, som er en skøn og helt lydløs oplevelse, når du glider hen over vandet.

Læs mere

Søsportens Hus ved Silkeborg Langsø

Træd ind i Søsportens Hus ved Silkeborg Langsø og åben døren til et hav af vandaktiviteter. Her kan du leje alt det udstyr, du skal bruge til både windsurfing og SUP, samt våddragter, svømmeveste og p...

Læs mere
Hav&Fjord Bådudlejning
Foto: VisitAarhus

Hav&Fjord Bådudlejning

Oplev den danske natur fra et nyt perspektiv. Hos Hav&Fjord kan du leje SUP board og havkajaker, så hele familien kan få en hyggelig dag.

Læs mere

Regler og retningslinjer for Surf og SUP

Der er flere ting, du skal være opmærksom på, inden du drager ud på et Sup Board. Du skal bl.a. altid have en redningsvest på, og du skal overholde vigereglerne for både.

Når du tager ud på et SUP Board, er det vigtigt, at du er opmærksom på visse sikkerhedselementer. Med de følgende 5 grundregler vil vi hjælpe dig med at få en sikker tur på vandet.

  1. Brug ALTID en leash (en snor, der forbinder dig til dit board)
  2. Husk at bære en PFD/redningsvest (det er et lovkrav)
  3. Medbring din telefon i en vandtæt taske
  4. Gå ikke alene på vandet, men fortæl nogen, hvor du tager hen, og hvornår du forventer at komme tilbage
  5. Tjek ALTID vind- og vejrforhold, før du tager ud. Gå ikke ud i fralandsvind, hvis du er nybegynder eller let øvet

Sup på søer

Vær opmærksom på, at det ikke er alle søer, du på padle på. Det er bl.a. ikke tilladt at padle på følgende søer ved Silkeborg: Schoubyes Sø (Den kunstige Sø), Mørksø, Snabe Iglesø, Hundsø, Velling Iglsø og Slåen Sø. Læs mere Surf & SUP om særlige regler i og omkring Silkeborg.

Læs meget mere om regler og sikkerhed på  Friluftsrådets hjemmeside.

Find din drømmeovernatning som SUP-Bruger

Hvis du elsker at være omgivet af naturen, kan du finde din ideelle overnatningsform blandt vores mange muligheder nedenfor. Fra hyggelige hytter til teltpladser med spektakulære udsigter.

Du kan også dykke ned i de utallige  overnatningsmuligheder, der ligger spredt rundt i hele Aarhusregionen. Uanset om du drømmer om en hyggelig campingplads ved vandet, et hotel eller en komfortabel ferielejlighed tæt på de bedste SUP-ruter, er der helt sikkert noget, der passer til netop dine behov og præferencer.

Måske dette også er interessant for dig

Strandene på Anholt
De bedste strande i Aarhusregionen
Dukkert i Hald Sø ved Viborg
Badesøer i Aarhusregionen
Outdoor aktiviteter i Ry
Bedste udendørs aktiviteter i Aarhusregionen
Par på vandretur i Silkeborgskovene
De bedste vandreture i Aarhusregionen