Thomas Frydenlund, lokal guide i Silkeborg

Thomas Frydenlund

Foto: Alexander Håkansson

Lokal i Silkeborg

Thomas er lokal i Silkeborg og far til tre børn på henholdsvis 8, 6 og 2 år. Derfor kender han byen og området omkring den godt - også set gennem børnenes øjne. Han ved, hvor turen kan gå hen, når små og store skal have en god dag fyldt med oplevelser.

Thomas er til daglig salgschef for det danske skomærke, Ahler. Han født i Viborg, men flyttede for ca. 14 år siden til København, hvor han boede med sin kone og børn i 10 år, før de rykkede teltpælene op og flyttede til naturskønne Silkeborg, som bød på masser af fordele og oplevelsesmuligheder for dem som børnefamilie.

Det er især byens liv, og ikke mindst naturen omkring den, Thomas elsker ved Silkeborg, som han sammenligner med en mindre storby midt i naturen. Her er der masser af muligheder for gode oplevelser, og han har ofte børnene med på tur.

Folk, der kender Thomas bedst, vil sige at han er et stort familiemenneske, sportsinteresseret og ikke mindst glad for mad.

Thomas Frydenlund, lokal guide i Silkeborg

Interesser

Madglad, modeinteresseret, glad for sport, kaffe og fiskeri.

Thomas' guide

Oplevelser for børnefamilien i Silkeborg

"Uanset hvad, finder I det hele tæt på byen, som også emmer af natur. Her er der god stemning, ro og nærvær - perfekt til familier, der gerne vil lave aktiviteter i børnehøjde."

Læs hele Thomas' guide her.