Simon Grimstrup - lokal i Søhøjlandet

Simon Grimstrup

Foto: Tania Nørgaard

Lokal i Søhøjlandet

Simon er opvokset i Ry og bor i dag på Knøsgården i skoven vest for Himmelbjerget. Han arbejder til daglig som efterskolelærer, hvor han har fokus på friluftsliv, adventurerace, fysik/kemi og matematik.

Løb er en af Simons helt store interesser, så han løber næsten hver dag. Sagen er dog den, at Simon ikke løber helt almindelige løb. Han er nemlig trailløber, der betyder, at han, i stedet for at løbe på asfalt og fortove, løber i naturen.

Løbeturene suppleres med en tur på mountainbike eller gravel-cykel, og til tider sejler han en tur i sin kajak. For en person med Simons interesser, er Søhøjlandet et oplagt sted at besøge.

Han sætter stor pris på de mange muligheder, naturen tilbyder, de store skove, det kuperede terræn og de smukke udsigter.

Folk, der kender Simon bedst, beskriver ham som en mand, der er blød inde bagved sin store viljestyrke. Når han får en idé, går han benhårdt efter den og tvivler ikke på sig selv. Han er dygtig til at motivere unge mennesker, og så går han forrest, når det gælder klima, bæredygtighed og biodiversitet.

Simons motto: “Follow your bliss and the world will open doors where there were only walls.” - Joseph Campbell

Simon Grimstrup - lokal i Søhøjlandet

Interesser

Bæredygtighed, biodiversitet, trailløb, udholdenhed, empati og naturdannelse.

Simons guide

Fem løberuter til ferien i Søhøjlandet

"Bjergruten ved Himmelbjerget er en meget kuperet og smuk rute. Tag gerne en afstikker til Skriver Kol, hvorfra Himmelbjerget er smukkest. Der er masser af muligheder for variationer af ruten ..."

Læs hele Simons guide her