Marie-Louise og Anne-Cathrine - lokale i Aarhus

Marie-Louise og Anne-Cathrine

Foto: Tania Nørgaard

Lokale i Aarhus

Hvad gør man, hvis man elsker alt ved julen og gerne vil dele sin glæde med andre? Jo, man starter simpelthen Danmarks hyggeligste juleblog.

Og det var netop hvad Marie-Louise og Anne-Cathrine gjorde i 2017, da de skabte jule-hygge.dk, hvor de deler tips og anbefalinger til hyggelige julestunder.

Marie-Louise og Anne-Cathrine er tvillingesøstre og bor i Aarhus, hvor Anne-Cathrine læser Designledelse, mens Marie-Louise er Digital Content Specialist hos Tivoli Friheden.  

De beskriver Aarhus som den perfekte størrelse by, da den både er intim og storslået på samme tid. “Når alt er i gåafstand, er det nemt at kombinere byliv og naturoplevelser, så man igen kan komme ned i tempo”, mener Anne-Cathrine, der nyder gamle såvel som nye bydele, mens Marie-Louise synes, at folk smiler mere i Smilets By end andre steder i Danmark. 

Pigerne elsker julens traditioner og det med at gøre de samme ting år efter år – bare fordi det giver glæde. December er den mørkeste sæson, men den lyseste højtid ifølge Marie-Louise. 

Marie-Louise og Anne-Cathrine - lokale i Aarhus

Interesser

Marie-Louise: Film, musik, tv, jul, spiritualitet, indretning, venskab

Anne-Cathrine: Shopping, kreativ, grafiske udarbejdelser, film og tv, hygge, jul

Anne-Cathrines motto

Adults are only kids grown up, anyway” – Walt Disney. Det minder om, at man ikke skal tage ting så højtideligt og huske at hylde barnet i os alle.

Marie-Louises motto

Youth is wasted on the young” fordi det er sjovt og lidt åndssvagt. Jeg forsøger i hvert fald at få det bedste ud af min alder og de omstændigheder, jeg befinder mig i.

Og så er jeg vild med citatet fra How The Grinch Stole Christmas: ”It came without ribbons. It came without tags. It came without packages, boxes or bags. What if Christmas doesn’t come from a store. What if Christmas, perhaps, means a little bit more.

Marie-Louise og Anne-Cathrines guide

De bedste julemarkeder i Aarhus

"Vores favorit-spots er ’Nisseloftet’ og ’Julebutikken’, der ligger på den store plads ved det høje juletræ. Her kan du købe smukke glaspustede julekugler, nisser, ranker og julebukke, og Danmarks første julekalender."

Læs hele guiden her