Gå til indhold
Brunch på Langhoff & Juul i Aarhus

Økologiske spisesteder i Aarhusregionen

Foto: RAISFOTO

Det Økologiske Spisemærke gives til spisesteder, hvor en stor del af maden og drikkevarerne er økologiske. Økologi er grundlæggende bedre for miljøet, naturen, dyrene og os mennesker. Her kan du se nogle af de spisesteder i Aarhusregionen, som har Det Økologiske Spisemærke.

Økologi er bl.a. bedre fordi der ikke tilføres sprøjtegifte i maden eller til vores grundvand, og fordi der er fokus på bedre forhold for dyrene.

➔ Læs mere om Det Økologiske Spisemærke.

Liste
Kort
Langhoff & Juul
Foto: Langhoff & Juul

Langhoff & Juul

Hos Langhoff & Juul handler det om at mødes og fejre - nyde at det er weekend, en fridag eller bare en god dag. Her bliver der ikke gået på kompromis med økologi, bæredygtighed og kvalitet.

Læs mere
ARoS Café og Orangeri
Foto: Lise Balsby, ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS Café og Orangeri

Tag en slapper og få en lækker bid mad i ARoS' café og orangeri. Her kan du nyde eftermiddagskaffen, spise lette og lækre snacks eller få særligt gode aftensmadstilbud efter kl. 17 i hverdagen.

Læs mere
Restaurant Hærværk
Foto: Restaurant Hærværk

Restaurant Hærværk

På restaurant Hærværk bliver menuen på daglig basis udarbejdet på baggrund af sæsonens udbud med en personlig kontakt til alle leverandører.

Læs mere
Café Den Go'e Fe
Foto: Den Go'e Fe

Café Den Go'e Fe

Heksekosten har sin egen økologiske café: Den Go'e Fe. Her kan du få lækre retter som super sunde supper, smagfulde grøntsagstærter, farvestrålende salatter, skønne speltboller, glutenfri boller og lu...

Læs mere
Café Lokomotivhallen
Foto: RAISFOTO

Café Lokomotivhallen

Hos DGI-huset finder du en hyggelig café, der byder på lidt af hvert. Cafeen Café Lokomotivhallen ligger i DGI-husets historiske fredede bygninger fra 1896, der oprindeligt har været centralt værksted...

Læs mere
Kaffebar La Cabra
Foto: Maria Halse

Kaffebar La Cabra

La Cabra er en hyggelig kaffebar i centrum af Aarhus indrettet med stilrent dansk design. Kaffen er hjemmeristet og i verdensklasse, og brødet og kagerne er hjemmebagt.

Læs mere
Gothenborg
Foto: Gothenborg

Gothenborg

Siden 1996 har Gothenborg opdrættet økologiske fjerkræ og har stærke principper omkring dyrevelfærd og økologi.

Læs mere
LøCroQ
Foto: LøCroQ

LøCroQ

Økologi, lokale råvarer og havudsigt er nøgleord hos LøCroQ - det eneste spisested på Djursland med økologisk guldmærke.

Læs mere

L'estragon

Økologisk fransk restaurant i Aarhus.

Læs mere
Thrysøe The & Kaffebar
Foto: Thrysøe The & Kaffebar

Thrysøe The & Kaffebar

Thrysøe The & Kaffebar prioriterer økologi, gode råvarer og naturlige ingredienser højt. Så højt, at de har Det Økologiske Guldmærke 90-100%.

Læs mere
Cafe Frida
Foto: Café Frida

Cafe Frida

Cafe Frida er en cafe i Aarhus midtby, kendt for deres brunch.

 

Læs mere
Fika
Foto: Claes Bech-Poulsen

Fika

Fika er en takeaway-café beliggende på Nørregade og hyggelige Jægergårdsgade i Aarhus, der tilbyder gode, sunde alternativer til din frokost eller aftensmad.

Er du vegetar, veganer, allergiker eller ...

Læs mere

Share your moments with us: