Gå til indhold
Himmelbjerget

Unikke oplevelser uden for Aarhus

Foto: VisitSkanderborg

Er du i Aarhus, skal du også unde dig selv en tur til nogle af de største attraktioner og oplevelser uden for byen - i Aarhusregionen. Her er alt inden for ca. en times kørsel og med attraktioner på højeste niveau. Bliv inspireret nedenfor.

Liste
Kort
Djurs Sommerland
Foto: Djurs Sommerland

Djurs Sommerland

Tag i Djurs Sommerland, og prøv Danmarks største rutschebaner og over 60 sjove forlystelser for hele familien med 9 temalande, Danmarks største rutschebaner, det kæmpestore Vandland og over 60 forlystelser for både små og store legebørn.

Læs mere
Energimuseet
Foto: Energimuseet

Energimuseet

Tag på en historisk rejser med energi i centrum på hele 15.000m2 i den skønneste natur. Museets dygtige guides laver lynshow i Bohr-tårnet hver dag, og du kan også selv gå på opdagelse ved at aktivere en skattejagt på din smartphone.

Læs mere
Fregatten Jylland
Foto: Fregatten Jylland

Fregatten Jylland

Oplev den historiske og maritime atmosfære, der omkranser Fregatten Jylland, som ligger smukt i Ebeltoft Vig. Fregatten Jylland deltog i krigen i 1864 og vandt slaget ved Helgoland den 9. maj. Fregatten var flådens hurtigste skib. 

Læs mere
Himmelbjerget
Foto: VisitSkanderborg

Himmelbjerget

Himmelbjerget er et must at besøge, når du er i Søhøjlandet. Nyd den smukke udsigt fra toppen ved tårnet ud over Julsø og landskabet, og læs om den fascinerende historie om demokratiets fødsel i ’Himmelbjerg’ folderen.

Læs mere
Hærvejen går gennem Silkeborg, Danmarks Outdoor hovedstad
Foto: Mads Hansen, Silkeborg

Hærvejen

På en tur langs Hærvejen kommer du gennem Jyllands flotteste landskaber - Dollerup Bakker, Randbøl Hede og Gudenåens kilder.

Læs mere
Kattegatcentret Grenaa
Foto: Kattegatcentret

Kattegatcentret Grenaa

Mærk gyset, når hajerne omringer dig, ro i kajak på ishavet og forelsk dig i de dygtige sæler, når de hapser sild og lærer bogstaver! 

Læs mere
Nationalpark Mols Bjerge på Djursland
Foto: VisitDjursland

Mols Bjerge

Høje toppe, dybe dødishuller og sjældne markfirben – og måske du møder en nationalparkguide på din tur i den 180 km2 store Nationalpark Mols Bjerge Landskabet i Nationalpark Mols Bjerge er skabt af gigantiske tunger af is og tonsvis af vand over millioner af år. 

Læs mere

Mønsted Kalkgruber

Mønsted Kalkgruber - verdens største kalkmine, en endeløs labyrint af minegange med huler så store som domkirker og smalle gange, hvor en voksen mand ikke kan gå oprejst.

Læs mere
Randers Regnskov
Foto: Randers Regnskov

Randers Regnskov

I Randers Regnskov får du en tropisk oplevelse med fritlevende aber, leguaner og dovendyr. Regnskoven er et sandt sansebombardement af natur- og dyreoplevelser.

Læs mere
Ree Park Safari
Foto: Ree Park Safari

Ree Park Safari

Besøg Ree Park Safari og få et uforglemmeligt besøg i dyrenes spændende verden. Djurslands store safaripark byder på vilde oplevelser og aktiviteter blandt dyr fra eksotiske verdensdele.

Læs mere
Water & Wellness Randers
Foto: Water & Wellness

Water & Wellness

Er du til vand og wellness, svømning og vandlande - ja så er Water and Wellness helt sikkert noget for dig. Her får du Danmarks længste indendørs vandrutsjebane, dejligt børne- og babybassin, udendørs- og varmtvandsbassiner, wellness- og fitnesområder - og masser af plads til hygge og aktivitet.

Læs mere

Share your moments with us: