Vild vinterferie på Naturhistorisk Museum

Museet er lukket i vinterferien på grund af Covid19, men tjek Naturhistorisk Museums egen hjemmeside eller Facebookside for andre aktiviteter og mulige tiltag i vinterferien. 

På grund af covid-19 kan der være ændringer i åbningstider og program. Tjek altid stedets egen hjemmeside for nyeste information.

Gør 'Vores Verden' til et bedre sted

Hjælp med at gøre ’Vores Verden’ til et bedre sted. Du kan bygge bæredygtige huse, farverige blomster og kravlende insekter af genbrugsmaterialer som mælkekartoner, piberensere og æggebakker. Pssst… det du bygger, skal med i udstillingen, så det er med at gøre sig umage.

Naturshow med masser af viden

Som bekendt ved Google alt…eller hvad? Museet har i sit nye naturshow sat fokus på alt det, som Google ikke kan svare på. Hvem vidste fx, at svanen er en rigtig mokke?

Hvorfor hedder det egentlig en fugleedderkop? Gå på opdagelse i museets zoo og find ud af det. Her kan du også røre ved en levende en af slagsen.

Husk også den spændende skattejagt, der tager dig på opdagelse fra kælder til loft i museets udstillinger.

Alle aktiviteter er gratis, når entréen til museet er betalt, og der er som altid gratis adgang for børn og unge under 18 år.

Praktisk info

I skolernes vinterferie holder museet åbent fra kl. 9 - 17. Alle aktiviteter finder sted mellem 10 og 16.

På museet findes en handicaplift og elevator samt en kørestol til rådighed for dårligt gående. 

Tjek Naturhistorisk Museums Facebookside

#naturhistoriskmuseumaarhus #visitaarhus #visitaarhusregionen